Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els tornejos esportius de “La Nit és Jove” tornaran el 20 de setembre La iniciativa de Rubí Jove es desenvolupa un divendres al mes a la pista poliesportiva de Les Torres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els tornejos esportius de “La Nit és Jove” tornaran el 20 de setembre

La iniciativa de Rubí Jove es desenvolupa un divendres al mes a la pista poliesportiva de Les Torres

Les inscripcions per als propers partits ja estan obertes (foto: Ajuntament de Rubí).
Les inscripcions per als propers partits ja estan obertes (foto: Ajuntament de Rubí)

La iniciativa La Nit és Jove, consistent en l'organització de tornejos nocturns de futbol, tornarà aquest mes de setembre al barri de Les Torres. L’objectiu d’aquesta proposta de Rubí Jove és oferir un espai de trobada al jovent i una alternativa a l'oci de consum nocturn.

Un divendres al mes, de 20 a 23 h, els nois i noies de la ciutat estan convocats a la pista poliesportiva de Les Torres (La jaula) per practicar-hi esport. Enguany, la iniciativa s’ha traslladat a aquest emplaçament amb l’objectiu de dinamitzar-lo, ja que és un punt de trobada de molts joves.

Els propers partits tindran lloc els dies 20 de setembre, 18 d’octubre, 22 de novembre i 20 de desembre. Les inscripcions s’han de realitzar a través de l’adreça de correu electrònic  o bé de manera presencial a l’Espai Jove Torre Bassas o al Centre Cívic del Pinar – La Cruïlla a partir del 2 de setembre.

La Nit és Jove compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns de Les Torres i s'emmarca dins el projecte municipal de transformació urbanística i socioeconòmica Fem Barri, que afecta Les Torres, el Vint-i-cinc de Setembre i Ca n'Oriol. La proposta persegueix dinamitzar l’oci adreçat a les persones joves i donar compliment als objectius del Pla Local de Joventut de Rubí 2018-2021: promoure la salut i l'esport; la cultura, l'oci i la creativitat; l'educació, el treball i l’emancipació; la participació i associacionisme; i la cohesió del territori. A través d’aquest projecte, s’intenta donar resposta a les necessitats dels i les joves i generar un nou espai d'oci positiu.

Darrera sessió del cinema a la fresca
Dins el projecte Fem Barri, també s’organitzen sessions de cinema a la fresca als barris del Vint-i-cinc de Setembre, Ca n’Oriol i El Pinar. Algunes de les pel·lícules projectades es programen en funció dels suggeriments recollits en el marc de la iniciativa Rubí Jove als Barris.

El cicle d’aquest estiu es tancarà el proper 13 de setembre, a partir de les 21 h, a la pista poliesportiva del Pinar amb la superproducció Jurassic World: El reino caído, de Juan Antonio Bayona.