Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els tallers per reduir la factura elèctrica tornen al setembre La primera sessió després de l'estiu serà el dissabte 22 de setembre a les 10 h a l'auditori de l'edifici Rubí Forma https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els tallers per reduir la factura elèctrica tornen al setembre

La primera sessió després de l'estiu serà el dissabte 22 de setembre a les 10 h a l'auditori de l'edifici Rubí Forma

Els tallers permeten estalviar fins a la meitat de la despesa elèctrica (foto: Localpres).
Els tallers permeten estalviar fins a la meitat de la despesa elèctrica (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí, a través del projecte Rubí Brilla, reprèn l’oferta de tallers per a estalviar fins a la meitat de la factura elèctrica. Com fins ara, Rubí Brilla oferirà un taller cada mes fins a finals d’any: dissabte 22 de setembre (10 h) a l’edifici Rubí Forma, dimecres 17 d'octubre  (10.30 h) a l’Associació de Veïns del 25 de Setembre, dijous 15 de novembre  (18.30 h) a l’Associació de Veïns de Can Fatjó i dimarts 11 de desembre (10.30 h) al Centre Cívic El Pinar. Durant les sessions, dirigides exclusivament a particulars, s’expliquen els conceptes bàsics de la factura elèctrica i els assistents reben eines per reduir l’import de la factura que impliquen optimitzar el contracte elèctric, modificar hàbits per tal de no malbaratar energia i fórmules per consumir l’energia de manera més eficient. Tots els tallers són gratuïts i estan oberts a tothom. Per assistir-hi cal formalitzar una inscripció prèvia a través de l’adreça o al telèfon 93 581 39 00 ext 115 i, el dia del taller, cal portar la factura elèctrica.

La Finestreta Energètica torna a sortir al carrer
A través d’aquest servei itinerant, Rubí Brilla ofereix assessorament, informació i atenció personalitzada sobre temes d’energia tant a rubinencs i rubinenques a títol individual com a empreses. L'objectiu és ajudar tothom qui ho demani a reduir o resoldre dubtes de les factures dels subministraments energètics de llum i gas i atendre consultes sobre eficiència energètica i la incorporació d’instal·lacions d’energies renovables. Les persones usuàries podran obtenir a través de la finestreta vals gratuïts de cinc hores de conducció per provar el cotxe elèctric compartit de la cooperativa Som Mobilitat. La ciutadania podrà trobar la finestreta dissabte 29 de setembre (de 10 a 14 h) al Mercadal d'Antoni Sedó i dissabte 27 d’octubre (de 10 a 14 h) al Parc de Ca n'Oriol.