Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els tallers d’estiu MusicArt giraran al voltant de la música d’ABBA i els Beatles La inscripció per a la proposta de les dues escoles artístiques municipals s’ha de tramitar en línia entre el 25 de maig i 6 de juny, inclosos https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els tallers d’estiu MusicArt giraran al voltant de la música d’ABBA i els Beatles

La inscripció per a la proposta de les dues escoles artístiques municipals s’ha de tramitar en línia entre el 25 de maig i 6 de juny, inclosos

Un moment del MusicArts de l’any passat  (foto: Ajuntament de Rubí).
Un moment del MusicArts de l’any passat (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Escola d’Art i Disseny edRa i l’Escola Municipal de Música Pere Burés posaran en marxa aquest juliol una nova edició del MusicArt: tallers artístics d’estiu, que tindran com a eix temàtic la música d’ABBA i els Beatles. El MusicArt és una oferta de tallers artístics interdisciplinaris que uneixen la música i les arts plàstiques amb la participació de les dues escoles artístiques municipals de la ciutat. Les sessions combinaran activitats de les dues disciplines: tallers instrumentals, arts plàstiques variades, escenografia... tot amb la música i la història dels grups ABBA i els Beatles com a centre d’interès transversal, que servirà per confeccionar un projecte final.

Els tallers de MusicArt es desenvoluparan en dos torns: del 4 al 8 de juliol i de l’11 al 15 de juliol, sempre de 9 a 13 h. En total, s’ofereixen 60 places per a nens i nenes d’entre 6 a 12 anys repartides en dos torns. Per cada torn, s’oferiran 30 places, 15 per nenes i nens de primària que ja hagin cursat de 1r a 3r i 15 places més per a nens i nenes que hagin fet de 4t a 6è de primària. El taller costarà 50 euros per setmana i infant inscrit.

Les famílies interessades han formalitzar la inscripció en línia a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí, del 25 de maig al 6 de juny, inclosos.

L’adjudicació de plaça es farà per l’ordre d’arribada de les sol·licituds. Una vegada finalitzat el termini de preinscripció, només s’atendran peticions a través del correu electrònic educacio@ajrubi.cat, si hi ha vacants.

Objectius de Desenvolupament sostenible