Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MusicArt: tallers artístics d'estiu L’Escola d’Art i Disseny edRa i l’Escola Municipal de Música Pere Burés ofereixen tallers artístics interdisciplinaris que uneixen la música i les arts plàstiques. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

MusicArt: tallers artístics d'estiu

L’Escola d’Art i Disseny edRa i l’Escola Municipal de Música Pere Burés ofereixen tallers artístics interdisciplinaris que uneixen la música i les arts plàstiques.

Les sessions combinaran activitats de les dues disciplines: tallers instrumentals, arts plàstiques variades, escenografia... tot amb un centre d’interès transversal que, aquest any, girarà al voltant dels grups Beatles i ABBA. 

Dates


Els tallers s'oferiran en dos torns: del 4 al 8 de juliol i de l'11 al 15 de juliol.

Horaris


L’horari serà de 9 a 13 h.

 

Places


Per cada torn s’oferiran 30 places, 15 per infants de primària que ja hagin cursat de 1r a 3r i 15 places més de 4t a 6è.

En total, s'ofereixen 60 places.

Preus


El preu és de 50 € la setmana per infant inscrit.

 

Preincripció


La inscripció es podrà realitzar del 25 de maig al 6 de juny, inclosos, i es tramitarà en línia a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí.

L’adjudicació de plaça es farà per l’ordre d’arribada de les sol·licituds.

Una vegada finalitzat el termini de preinscripció, només s’atendran peticions a través del correu electrònic , si hi ha vacants.

Per a més informació, podeu trucar al 93 588 70 00 (extensió 6382) o al 93 588 77 02

T'ha estat útil aquesta pàgina?

5
3