Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els serveis municipals modifiquen els seus horaris durant les vacances de Nadal Alguns dels equipaments que tancaran les seves portes durant part d’aquestes festes són l’Ateneu, el Punt d’Informació o el Museu Municipal Castell (MMUC) https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els serveis municipals modifiquen els seus horaris durant les vacances de Nadal

Alguns dels equipaments que tancaran les seves portes durant part d’aquestes festes són l’Ateneu, el Punt d’Informació o el Museu Municipal Castell (MMUC)

El Museu Municipal Castell (MMUC) romandrà tancat del 22 de desembre al 6 de gener (foto: Lídia Larrosa).
El Museu Municipal Castell (MMUC) romandrà tancat del 22 de desembre al 6 de gener (foto: Lídia Larrosa)

L’Ajuntament de Rubí modifica l’horari d’atenció a la ciutadania de diversos serveis i equipaments coincidint amb l’època nadalenca, quan l’afluència d’usuaris disminueix considerablement. Els dies 25 i 26 de desembre i l‘1 i 6 de gener tots els serveis municipals estaran tancats. Els dies 24 i 31 de desembre, alguns serveis també romandran tancats o faran horaris intensius.

L’edifici central de l’Ajuntament obrirà de 8 h a 15 h entre els dies 24 de desembre i 5 de gener, mentre que l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ho farà de 9 h a 14 h. Pel que fa a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania – Centre, atendrà el públic de 8 h a 14.30 h durant aquest període i tancarà els dissabtes 27 de desembre i 3 de gener. L’OAC de la rambleta de Joan Miró romandrà tancada del 22 de desembre al 7 de gener. Pel que fa a l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT – Diputació de Barcelona), estarà operatiu de dilluns a divendres, de 8.30 h a 14 h, entre els dies 22 de desembre i 2 de gener.

Hi ha tot un seguit d’edificis que tancaran les seves portes durant tot el Nadal o bona part d’aquests dies. Són l’Espai Jove Torre Bassas ─tancat del 24 de desembre al 6 de gener─, el Museu Municipal Castell (MMUC) ─tancat del 22 de desembre al 6 de gener─ i el Punt d’Informació de Rubí ─tancat del 22 de desembre al 7 de gener─. L’edifici Rubí+D estarà tancat els dies 24 i 31 de desembre i 2 i 5 de gener, mentre que els dies 29 i 30 de desembre farà horari intensiu de matí. L’Ateneu Municipal també obrirà els dies 29 i 30 de desembre, en el seu cas de 10 h a 14 h. La Biblioteca Mestre Martí Tauler estarà inoperativa del 24 de desembre a l’1 de gener i el 5 i 6 de gener. La resta de dies mantindrà el seu horari habitual.

El Mercat Municipal romandrà tancat els dies 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener. La resta de dies farà el següent horari: 23 de desembre (de 7 h a 20 h), 24 de desembre (de 7 h a 15 h), 30 de desembre (de 7.30 h a 20 h), 31 de desembre (de 7.30 h a 15 h). El Mercadal de la plaça del Mercat estarà operatiu de 8.30 h a 13.30 h els dies 23 i 30 de desembre.

Pel que fa al Cementiri Municipal, del 19 de desembre al 7 de gener no hi haurà servei d’oficina, excepte els dies 29 i 30 de desembre.

Per últim, les àrees de Cohesió Social i Serveis a les Persones i de Planificació, Ecologia Urbana i Seguretat atendran el públic de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h, entre els dies 22 de desembre i 5 de gener.