Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els serveis municipals canvien d’horari a l’agost Alguns equipaments redueixen l’horari d’atenció al públic i d’altres tanquen per vacances https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els serveis municipals canvien d’horari a l’agost

Alguns equipaments redueixen l’horari d’atenció al públic i d’altres tanquen per vacances

L’OAC del Centre obrirà els matins d’agost amb accés des de la porta lateral.
L’OAC del Centre obrirà els matins d’agost amb accés des de la porta lateral

L’edifici de l’Ajuntament de Rubí a la plaça Pere Aguilera obrirà durant tot l’agost de 8 a 15.30 h, de dilluns a divendres.

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre obre fins el 10 de setembre de 8 a 14 h, de dilluns a divendres. Durant l’agost, però, s’hi fan obres d’ampliació i l’accés al servei es fa per la porta lateral. L’OAC de les Torres tanca fins el 26 d’agost.

El Punt d’Informació de l’Antiga Estació el trobareu obert a l’agost de 10 a 14 h, de dilluns a divendres. Aquest servei només tanca del 8 al 12 d’agost.

L’Oficina de Serveis a l’Empresa a la Masia de Can Sera farà horari d’estiu fins el 9 de setembre. La Finestreta Única Empreserial (FUER) estarà oberta de 8.30 a 14 h, de dilluns a divendres. Tanca per vacances del 8 al 19 d’agost. El Servei de Comerç fa vacances tot l’agost.

L’edifici Rubí+D obrirà a l’agost de 8 a 15 h. L’equipament estarà tancat  del 8 al 19 d’agost.

El Mercat Municipal manté els horaris habituals, però tancarà les tardes dels dijous del mes d’agost.

L’Àrea de Serveis a les Persones, la de Serveis Territorials i el Servei Local d’Habitatge (PROURSA) continuen treballat a l’agost en horari d’estiu, de dilluns a divendres de 9 a 14 h. PROURSA tanca per vacances del 16 al 28 d’agost.

De l’1 al 31 d’agost romandran tancats l’Oficina Municipal d’Informació de Consum (OMIC), l’Ateneu, l’Espai Jove Torre Bassas, La Cruïla – Centre Cívic del Pinar, El Celler, el Museu Municipal Castell i l’Espai expositiu Aula Cultural. La biblioteca municipal manté l’horari d’estiu fins l’11 de setembre. La trobareu oberta de dilluns a divendres de 16 a 21 h. Els dimecres també al matí de 10 a 14 h.