Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els rubinencs podran visitar aquest cap de setmana la Fira de producte alimentari de Nadal El Mercat, instal·lat a la plaça del Doctor Guardiet divendres, dissabte i diumenge, estarà amenitzat per l’espectacle 'Carilló de Nadal', de la Cia. La Tal https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/els-rubinencs-podran-visitar-aquest-cap-de-setmana-la-fira-de-producte-alimentari-de-nadal/@@images/image/preview

Els rubinencs podran visitar aquest cap de setmana la Fira de producte alimentari de Nadal

El Mercat, instal·lat a la plaça del Doctor Guardiet divendres, dissabte i diumenge, estarà amenitzat per l’espectacle 'Carilló de Nadal', de la Cia. La Tal
L’espectacle Carilló de Nadal, de la Cia. La Tal, amenitzarà la Fira de producte alimentari de Nadal (foto: La Tal).
L’espectacle Carilló de Nadal, de la Cia. La Tal, amenitzarà la Fira de producte alimentari de Nadal (foto: La Tal)

La plaça del Doctor Guardiet acull aquest cap de setmana un nou mercat nadalenc: la Fira de producte alimentari de Nadal, on s’hi podran trobar torrons, dolços, embotits, formatges, caves i altres aliments típics d’aquestes dates. Es tracta d’un dels tres mercats que la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Rubí ha organitzat a la plaça del Doctor Guardiet durant aquestes festes, en el marc de la programació de Nadal. La Fira de producte nadalenc es va celebrar el cap de setmana passat, mentre que el Mercat d’Art ─organitzat pel Servei de Comerç i l’Associació Sant Galderic─ tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de desembre.

La Fira de producte alimentari de Nadal estarà oberta aquest divendres entre les 17 h i les 21 h, mentre que dissabte i diumenge ho farà de 10.30 h a 21 h. Divendres a la tarda i dissabte, matí i tarda, el mercat estarà amenitzat pel Carilló de Nadal de la Cia. La Tal, un espectacle molt original que, segons els seus creadors, farà embadalir els rubinencs en veure en funcionament un gran rellotge que pretén prendre’ls el temps. Un rellotger fa de fil conductor per explicar les diferents històries que, sempre en to d’humor, aniran apareixent: històries de pallassos, d’amor i gelosia, de baralles barroques i passionals, fins a una recreació de l’òpera Carmen. A més, diumenge al matí hi haurà un taller obert organitzat pels Castellers de Rubí.

Tió gegant i Trenet dels comerciants
Aquest Nadal, els infants podran tornar a picar el Tió gegant dels comerciants i aconseguir caramels i regals. Des d’aquest divendres i fins el 24 de desembre, el Tió visitarà tant el centre de la ciutat com els barris. Paral·lelament, fins el 4 de gener el Trenet dels comerciants circularà per diverses zones de Rubí. El tiquet per fer un volt amb el Trenet s’aconsegueix als comerços associats a la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí i al Punt d’Informació de l’Antiga Estació. Com a novetat, les parades del Trenet s’acompanyaran, un dia a cada barri, d’una ludoteca de jocs en català, gràcies a la col·laboració del Servei de Política Lingüística i el Servei Local de Català.

Aquestes dues activitats estan organitzades per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, amb la col·laboració de Rubí Centre, el Mercat Municipal, Comerç de Ca n’Oriol, Comerciants de Progrés-Monturiol i Les Torres, Comerciants de Sant Jordi Parc i la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí.