Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els rubinencs poden col·laborar a la Marató de Donació de Sang fins a les 22 h El Banc de Sang i Teixits confia a superar les 310 donacions de la Marató de Donació de Sang del 2015 en aquesta 14a edició de la cita, que té lloc aquest dijous a Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els rubinencs poden col·laborar a la Marató de Donació de Sang fins a les 22 h

El Banc de Sang i Teixits confia a superar les 310 donacions de la Marató de Donació de Sang del 2015 en aquesta 14a edició de la cita, que té lloc aquest dijous a Rubí

Les donacions s'han fet a La Sala.
Les donacions s'han fet a La Sala

Els rubinencs i rubinenques tenen temps fins les 22 h per donar un cop de mà al Banc de Sang i Teixits de Catalunya amb motiu de la 14a edició de la Marató de Donació de Sang de Rubí. L’entitat s’ha instal·lat al Teatre Municipal La Sala, on recollirà les donacions dels veïns de la ciutat fins les 22 h.

La regidora de l'Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, ha visitat la Marató aquest dijous al matí i ha fet la seva aportació. García, a més, ha fet una crida a la solidaritat dels rubinencs: “Volem consolidar aquest hàbit solidari a Rubí, és una mostra del compromís social d’aquesta ciutat”.

Rubí va ser la ciutat on el Banc va organitzar la primera recollida intensiva de sang. En aquesta ocasió, l'acte forma part de la campanya d’estiu, que té per objectiu garantir les reserves de sang durant el mes d’agost, ja que es tracta d’un període on tradicionalment cauen les donacions.

Els ciutadans que s’apropin a La Sala per fer una donació tenen l’opció de tallar-se els cabells de manera gratuïta, en el cas dels homes, o bé de rebre un val per bescanviar pels serveis de perruqueria @yalat&n, en el cas de les dones.

Imatges relacionades

La regidora, amb els responsables del Banc de Sang i els animadors de la jornada
La regidora, amb els responsables del Banc de Sang i els animadors de la jornada