Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els rubinencs ja poden passejar per la Fira de Nadal L’alcaldessa ha inaugurat la fira amb una passejada aquest dissabte acompanyada del regidor de Comerç https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els rubinencs ja poden passejar per la Fira de Nadal

L’alcaldessa ha inaugurat la fira amb una passejada aquest dissabte acompanyada del regidor de Comerç

La fira dissabte al vespre (foto: Localpres).
La fira dissabte al vespre (foto: Localpres)

La Fira de Nadal s’ha posat en marxa aquest cap de setmana. La ciutadania pot des de divendres adquirir torrons, dolços, embotits, formatges, caves i regals fets a mà a les 14 parades de productes típicament nadalencs instal·lades a la plaça del Doctor Guardiet. La fira comparteix protagonisme amb la gran carpa d’activitats que fins al 24 de desembre oferirà tallers i espectacles per a tota la família. D’aquesta manera, ja s’han engegat totes les accions de dinamització comercial d’aquest Nadal. “La nostra intenció és minimitzar la fuga comercial i que la gent de Rubí faci les seves compres de Nadal a Rubí per això omplim d’activitats i llums els carrers de la ciutat”, diu el regidor de Comerç, Rafael Güeto. La Fira estarà oberta de 10 a 21 h els caps de setmana i festius, i de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h els dies laborables.

El Mercadal del carrer Antoni Sedó, la pista de gel, el Tió gegant i el Trenet dels comerciants completen la proposta nadalenca de la ciutat que abasta tot l’eix comercial del centre, des de Doctor Guardiet fins a la Nova Estació, a més de tenir presència també als diferents barris rubinencs.

Enguany, el carrer Maximí Fornés s’afegeix a les propostes nadalenques amb Quin és el teu somni?. La interpretació a càrrec de l'Escola d'Art i Disseny de Rubí (edRa) dels 250 somnis que els rubinencs i les rubinenques han dipositat a diferents urnes ja omple els aparadors de tres locals del carrer Maximí Fornés que fins ara estaven buits. “Aquest carrer s’està incorporant a l’illa de vianants i hem d’ajudar-lo a agafar el pols comercial de la resta de l’illa, amb aquest projecte donem la benvinguda al carrer a la dinamització nadalenca i fem visibles locals buits”, ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez.

Els tres aparadors dinamitzats expliquen una història comuna relacionada amb els somnis de diferents edats expressada a través del cicle vital d’una flor. Es poden veure en horari comercial des d'aquest dissabte.

Imatges relacionades

La Fira de Nadal es va omplir el primer cap de setmana (foto: Localpres)
La Fira de Nadal es va omplir el primer cap de setmana (foto: Localpres)
L'alcaldessa i el regidor de comerç en un dels aparadors de Maximí Fornés (foto: Localpres)
L'alcaldessa i el regidor de comerç en un dels aparadors de Maximí Fornés (foto: Localpres)