Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els rubinencs A Doble o Nada, Indiegenas i The Ewan’s actuen aquest dijous a l’Espai Jove Torre Bassas Aquest concert és la cloenda del curs 'Dóna a conèixer el teu grup musical', en el qual hi han participat les tres formacions locals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els rubinencs A Doble o Nada, Indiegenas i The Ewan’s actuen aquest dijous a l’Espai Jove Torre Bassas

Aquest concert és la cloenda del curs 'Dóna a conèixer el teu grup musical', en el qual hi han participat les tres formacions locals

L'Espai Jove Torre Bassas acollirà el concert 'Rubí Wild' aquest  dijous a les 17 h.
L'Espai Jove Torre Bassas acollirà el concert 'Rubí Wild' aquest dijous a les 17 h

Tres de les quatre formacions rubinenques que han realitzat el curs Dóna a conèixer el teu grup musical, organitzat recentment per l’Ajuntament de Rubí, actuaran aquest dijous a l’Espai Jove Torre Bassas. Es tracta de A Doble o Nada, Indiegenas i The Ewan’s. Amb aquest concert, batejat amb el nom Rubí Wild, es donarà per finalitzada aquesta primera edició del curs, en la qual també hi ha participat un quart conjunt ─El Garaje de Coto─ que, per problemes d’agenda, no podrà actuar aquest dijous.

Dóna a conèixer el teu grup musical és un monogràfic sobre màrqueting, finançament i autoedició adreçat a les formacions locals que volen promocionar la seva música. El curs es va iniciar el 28 de maig i finalitzarà aquest dijous, amb el concert de cloenda.

La formació s’ha estructurat en diferents sessions, a través de les quals els participants han conegut les noves formes de finançament que existeixen actualment per als grups musicals, com ara el crowdfunding, així com les tasques i els rols que pot desenvolupar cada component del grup per tal de millorar l’estratègia de promoció. També han après com treure suc a les xarxes socials especialitzades, quines eines de màrqueting són les més adequades i quina estratègia poden seguir per buscar concerts. També se’ls ha explicat quins softwares lliures i privats poden utilitzar per poder enregistrar ells mateixos la música i què cal fer un cop han gravat els diferents temes, entre d’altres.

El curs també ha comptat amb una taula d’experiències integrada per professionals del món musical, com ara Axel Cayuelas, exmembre d’Espart i component de la banda de percussió Karbassa; Guillem Jubany, co-fundador i coordinador de Jazz en Viu a Sant Cugat; Ainet Canut, productora de videoclips i esdeveniments; i el músic vallesà Xavier Baro, cantant i guitarrista del grup Depalet Band i exmanager d’Arangú.

Els tres grups que actuaran aquest dijous són formacions emergents que estan iniciant la seva carrera musical. Actualment, A Doble o Nada està gravant el que serà el seu primer CD; Indiegenas ja té una maqueta a la venda, anomenada Con los pies descalzos, i la de The Ewan’s es pot descarregar gratuïtament a través de la seva pàgina web o bé escoltar-la, també de frac, a Spotify.

Curs amb trajectòria
El Rubí Wild tindrà lloc aquest dijous a les 17 h a l’Espai Jove Torre Bassas. Es tracta d’un concert gratuït i obert a tothom.

Els participants al curs Dóna a conèixer el teu grup musical tenen emparaulada una nova actuació. Les quatre formacions oferiran un concert en el marc de la Festa de la Castanyada 2015 de l’Espai Jove Torre Bassas, en la qual també hi actuarà el guanyador de les Batallas de gallos que es faran al setembre.