Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els resultats de les eleccions municipals, també al mòbil Una aplicació mòbil permetrà consultar els resultats de les eleccions en directe https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els resultats de les eleccions municipals, també al mòbil

Una aplicació mòbil permetrà consultar els resultats de les eleccions en directe

Captures de pantalla de 'l'app', amb dades de prova.
Captures de pantalla de 'l'app', amb dades de prova

L'Ajuntament de Rubí ha posat a disposició de la ciutadania una aplicació mòbil per tal de consultar tant el cens electoral com els resultats en directe el dia de les eleccions municipals, el pròxim 24 de maig. L'aplicació "Rubí Eleccions" està disponible per dispositius Android (Google Play) així com IOS (Apple Store). Fins ara l'evolució dels diferents comicis electorals només es podia seguir via web www.rubi.cat/eleccions.

Des d'aquesta setmana es pot descarregar gratuïtament aquesta aplicació mòbil que permet consultar el col·legi electoral només posant el DNI, i seguir l'escrutini en directe segons es vagi desenvolupant la jornada, dades de participació, vots per partits i es generen gràfics dels resultats. També es poden consultar els resultats de les eleccions municipals 2011.

La creació d'aquesta aplicació ha estat possible gràcies a la tecnologia del portal d'Open Data Rubí, que actualitzarà cada 5 minuts els resultats que els membres de les diferents meses electorals vagin enviant.