Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Reis Mags han repartit màgia per Rubí L’Escardívol s’ha omplert de gom a gom, una vegada més, per rebre a Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar que aquest divendres han arribat a Rubí i han recorregut el centre de la ciutat carregats de regals i d’il·lusions https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els Reis Mags han repartit màgia per Rubí

L’Escardívol s’ha omplert de gom a gom, una vegada més, per rebre a Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar que aquest divendres han arribat a Rubí i han recorregut el centre de la ciutat carregats de regals i d’il·lusions

Els Reis han repartit alegria i il·lusions (Foto: Localpres).
Els Reis han repartit alegria i il·lusions (Foto: Localpres)

Els carrers de Rubí s’han omplert de rubinencs i rubinenques de totes les edats per rebre els Reis Mags d’Orient. Milers de persones han omplert primer l’Escardívol i, després, els carrers de la ciutat per acompanyar els tres Reis i el Mag Rubisenc en la tradicional cavalcada en la que el seguici reial ha repartit quatre tones de caramels.

El Mag rubisenc ha estat l’encarregat de guiar a Ses Majestats a trobar el camí fins a Rubí amb l’ajuda dels assistents que han pronunciat el versos màgics. Seguidament, l’alcaldessa, Ana María Martínez, ha rebut Melcior Gaspart i Baltasar a qui ha donat la benvinguda i ha lliurat les claus que obren totes les llars de la ciutat. Martínez, s’ha mostrat orgullosa dels infants del municipi i ha assegurat que “Segurament, esteu davant dels nens i nenes que millor s’han portat de totes les ciutats i pobles que visiteu. Com l’any passat, han fet els deures, s’han portat bé amb els pares i mares, han ajudat als seus germans, han donat un cop de mà a les tasques de casa i han estat molt i molt obedients”.

Els parlaments dels Reis i de l’alcaldessa els ha pogut seguir tothom ja que han estat traduïts en directe a llenguatge de signes. A primera fila, s’hi han ubicat, una vegada més, persones amb diversitat funcional per garantir que tots els infants gaudeixin d’aquest moment especial sense impediments físics.

La cavalcada
L’Escardívol ha estat el punt de partida de la cavalcada que han seguit milers de persones i que formaven set carrosses, sis fades, dos xanquers, 40 torxers, sis cotxes antics així com diverses bandes i grups d’animació, entre d’altres.

En total, s’han repartit unes quatre tones de dolços aptes per a celíacs i celíaques. El recorregut ha finalitzat a la plaça del Doctor Guardiet on ha tingut lloc l’adoració al pessebre.

Els Reis, de la seva banda, s’han compromès a fer realitat els desitjos de les famílies rubinenques. així ho ha dit el rei Melcior: "Durant tota la nit, nosaltres i els nostres ajudants treballarem per repartir la màgia i la il·lusió a totes les llars de la ciutat. Entrarem a totes i cadascuna de les cases i pisos de Rubí i de ben segur que hi trobarem una mica de menjar i beure, així agafarem forces per continuar tota la nit".