Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els regidors Marta García i Moisés Rodríguez acompanyen el CEF Can Mir-Rubí a la 2a Jornada de “Futbol per a tothom” El triangular, que ha servit per recaptar diners per a l’equip de diversitat funcional del club rubinenc, ha comptat amb la participació de l’Escola Lèxia de Barcelona i del Disport de Pallejà https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els regidors Marta García i Moisés Rodríguez acompanyen el CEF Can Mir-Rubí a la 2a Jornada de “Futbol per a tothom”

El triangular, que ha servit per recaptar diners per a l’equip de diversitat funcional del club rubinenc, ha comptat amb la participació de l’Escola Lèxia de Barcelona i del Disport de Pallejà

Els tres equips participants, amb els regidors Marta García i Moisés Rodríguez (foto: Localpres).
Els tres equips participants, amb els regidors Marta García i Moisés Rodríguez (foto: Localpres)

La regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, han assistit aquest diumenge a la 2a Jornada de Futbol per a tothom, organitzada pel Club Escola de Futbol Can Mir-Rubí al pavelló de Can Rosés. La cita ha servit per recaptar fons per a l’adquisició de material esportiu destinat a l’equip de diversitat funcional de l’entitat.

La jornada ha comptat amb la participació de l’Escola Lèxia de Barcelona i del Disport de Pallejà, que han disputat un triangular amb l’equip infantil de futbol sala del Can Mir. El públic assistent també ha pogut gaudir de la màgia de Jordi Quimera i de les actuacions musicals del guitarrista clàssic Carles Tomàs Subirana, l’Escola Municipal de Música Pere Burés i els Tabalers de Rubí.

L’esdeveniment s’ha tancat amb el sorteig de diversos productes aportats pels col·laboradors de l’entitat ─One & Plus, Kuida’t, 747 Viatges i la Federació Catalana de Futbol─. A més, s’han subhastat tres nits d’hotel gentilesa del CE Olímpic de Can Fatjó, una pilota amb la signatura dels jugadors del primer equip del RCD Espanyol, i les botes de futbol donades pel jugador rubinenc d’aquest club i padrí de l’equip de diversitat funcional rubinenc, Víctor Sánchez.

Per a la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, “actes com aquest demostren la bona feina que s’està fent a Rubí a favor de la plena inclusió de les persones amb diversitat funcional. Com sempre, les entitats són una peça fonamental en aquesta prioritat que ens hem marcat. Amb elles avancem més ràpid cap a un Rubí veritablement inclusiu”.

Des del CEF Can Mir-Rubí es valora positivament la consolidació d’aquest acte solidari i d’integració, que vol convertir-se en un referent del futbol inclusiu a Rubí i arreu del país.