Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els membres del Consell de la Gent Gran reben informació sobre les millores realitzades a la via pública El regidor d’Obra Pública, Juan López, ha presentat als consellers algunes de les obres que s’han realitzat a voreres i passos de vianants, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els membres del Consell de la Gent Gran reben informació sobre les millores realitzades a la via pública

El regidor d’Obra Pública, Juan López, ha presentat als consellers algunes de les obres que s’han realitzat a voreres i passos de vianants, entre d’altres

Els membres del Consell de la Gent Gran, amb la regidora Marta García i el regidor Juan López.
Els membres del Consell de la Gent Gran, amb la regidora Marta García i el regidor Juan López

El Consell Consultiu de la Gent Gran s’ha reunit amb el regidor d’Obra Pública, Juan López, i la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, per conèixer de primera mà les millores que ha executat l’Ajuntament a la via pública al llarg del darrer any. Durant la trobada, els consellers han pogut veure l’abans i el després de les actuacions realitzades en voreres, passos de vianants i parades d’autobús, així com aprofundir en algunes millores relacionades amb l’accessibilitat. A més, també han rebut informació sobre els nous parcs de La Serreta i Rivo Rubeo.

Segons ha explicat la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, la voluntat del consistori és repetir aquestes trobades de forma regular amb l’objectiu que els consellers estiguin al corrent de les obres que es realitzen a la ciutat i posin veu a les inquietuds del col·lectiu de la gent gran. “També és important que ells estiguin atents a les actuacions que es fan a la via pública i que ens facin arribar tots aquells dubtes o observacions que creguin convenients. Així els ho hem traslladat”, ha explicat García.

Els consellers han valorat positivament aquesta possibilitat d’interlocució directa i han expressat la seva satisfacció per les millores realitzades en els darrers mesos.

Un òrgan participatiu
El Consell Consultiu de la Gent Gran és un dels espais impulsats per l’Ajuntament de Rubí amb l’objectiu d’articular la participació de la ciutadania i les entitats en la formulació i millora de diverses polítiques locals. Aquest òrgan està integrat per una quinzena de persones, entre representats d’entitats i membres a títol personal. Entre els col·lectius que en formen part hi ha des d’entitats culturals a associacions de veïns o agrupacions de persones grans.

Les reunions del consell tenen una periodicitat mensual i aborden temes proposats pels propis membres o pels serveis tècnics de l’Ajuntament, sempre amb la gent gran com a protagonista.