Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els membres del Consell Consultiu de la Gent Gran visiten la nova seu de la Creu Roja El Punt de Presència de Creu Roja va obrir les seves portes el passat novembre al carrer Primer de Maig, 43 https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/els-membres-del-consell-consultiu-de-la-gent-gran-visiten-la-nova-seu-de-la-creu-roja/@@images/image/preview

Els membres del Consell Consultiu de la Gent Gran visiten la nova seu de la Creu Roja

El Punt de Presència de Creu Roja va obrir les seves portes el passat novembre al carrer Primer de Maig, 43

Membres del Consell Consultiu de la Gent Gran al local de Creu Roja (foto: Localpres).
Membres del Consell Consultiu de la Gent Gran al local de Creu Roja (foto: Localpres)

Els membres del Consell Consultiu de la Gent Gran han visitat aquest divendres al matí les noves instal·lacions de la Creu Roja a Rubí, situades al carrer Primer de Maig, 43. La possibilitat de conèixer el local va sorgir durant la darrera sessió del consell, en què representants de la Creu Roja van explicar el seu projecte i van convidar els presents a visitar-los per veure in situ el treball que desenvolupen. 

El Consell Consultiu de la Gent Gran és dels espais impulsats per l’Ajuntament de Rubí amb l’objectiu d’articular la participació de la ciutadania i les entitats en la formulació i millora de diverses polítiques locals. Aquest òrgan està integrat per una quinzena de persones, entre representats d’entitats i membres a títol personal. Entre els col·lectius que en formen part hi ha des d’entitats culturals a associacions de veïns o agrupacions de persones grans.

Les reunions del consell tenen una periodicitat mensual i aborden temes proposats pels propis membres o pels serveis tècnics de l’Ajuntament, sempre amb la gent gran com a protagonista. Així, són habituals les visites a les diferents residències per a la tercera edat i a altres serveis que donen suport a aquest col·lectiu, como ara els Mossos d’Esquadra o el Servei Municipal de Mediació Ciutadana.