Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els membres de les meses electorals tindran l’opció de fer-se un test d’antígens El Departament de Salut facilitarà la possibilitat de fer aquesta prova també a les persones designades com a segons suplents https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els membres de les meses electorals tindran l’opció de fer-se un test d’antígens

El Departament de Salut facilitarà la possibilitat de fer aquesta prova també a les persones designades com a segons suplents

Les eleccions tenen lloc aquest diumenge (Foto: Ajuntament/Localpres).
Les eleccions tenen lloc aquest diumenge (Foto: Ajuntament/Localpres)

Les persones que han estat convocades per a ser membres de mesa de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest diumenge tenen la possibilitat de realitzar un test d’antígens. Aquestes eleccions han incorporat un seguit de mesures preventives per garantir la seguretat tant dels i les votants com també que qui ha de desenvolupar alguna tasca a les meses electorals.

 

Les persones que han estat designades com a titulars de mesa i primers suplents han rebut una cita per acudir al seu Centre d’Atenció Primària (CAP) per realitzar la prova. D’altra banda, les persones que figuren com a segons suplents poden contactar amb el seu CAP i sol·licitar la prova.

Si es dona la circumstància que una persona designada com a primera suplent no ha rebut la citació al centre mèdic, ella mateixa pot fer la petició de cita per a sotmetre’s a la prova.