Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els infants seran els protagonistes de l’encesa de l’enllumenat de Nadal La presidenta d’UNICEF a Catalunya, Anna Folch, serà aquest divendres a la plaça de Pere Aguilera per oficialitzar el reconeixement de Rubí com a Ciutat Amiga de la Infància https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els infants seran els protagonistes de l’encesa de l’enllumenat de Nadal

La presidenta d’UNICEF a Catalunya, Anna Folch, serà aquest divendres a la plaça de Pere Aguilera per oficialitzar el reconeixement de Rubí com a Ciutat Amiga de la Infància

L’encesa de l’any passat ja va comptar amb la participació del Consell dels Infants (foto: Localpres).
L’encesa de l’any passat ja va comptar amb la participació del Consell dels Infants (foto: Localpres)

Rubí donarà el tret de sortida a les festes de Nadal aquest divendres a la plaça de Pere Aguilera amb la tradicional encesa de l’enllumenat. El d’aquest any vol tornar a ser un acte participatiu adreçat a tota la família però molt especialment als més petits, que podran gaudir un cop més de la màgia del Carilló de Nadal de La Tal. 

La cita s’iniciarà a les 17.30 h amb l’espectacle de la companyia rubinenca i estarà marcada pel reconeixement de Rubí com a Ciutat Amiga de la Infància. Així, hi haurà la presència destacada de la presidenta d’UNICEF Comitè Catalunya, Anna Folch, i es descobrirà una placa a la façana de l’Ajuntament que acredita aquesta distinció. L’acte es desenvoluparà, a més, amb la participació activa dels membres del Consell dels Infants i Adolescents de Rubí, que seran els encarregats d’encendre els llums juntament amb l’alcaldessa, Ana María Martínez.

Un cop il·luminada la ciutat, els assistents podran tornar a gaudir d’un passi del Carilló de Nadal  i es produirà l’arribada del Tió gegants dels comerciants, que guiarà els assistents fins a la plaça de Catalunya per poder gaudir d’una xocolatada popular.

D’aquesta manera arrencarà també La Nit Oberta, en què els comerços locals ompliran el Centre d’activitats i promocions especials.

Llums de Nadal
Enguany s’han decorat els mateixos carrers però s’han ampliat el nombre de figures en alguns punts concrets: rambleta Joan Miró, carrer Bartrina i Sant Jordi Parc. Tots els llums són de led excepte els dels dos avets instal·lats a la plaça de l’Ajuntament i Pitàgores.

L’enllumenat funcionarà fins al 9 de gener, la majoria dels dies de 18 a 22 h, els divendres i dissabtes fins a les 23.30 h, i els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener fins a les 3 h.