Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els infants podran dissenyar el seu propi festival en una nova edició d’“Els dissabtes en família al Celler!” L’activitat, que tindrà lloc el proper dissabte, vol acostar als més petits les disciplines del teatre, la dansa i la música https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/els-infants-podran-dissenyar-el-seu-propi-festival-en-una-nova-edicio-d2019201cels-dissabtes-en-familia-al-celler-201d/@@images/image/preview

Els infants podran dissenyar el seu propi festival en una nova edició d’“Els dissabtes en família al Celler!”

L’activitat, que tindrà lloc el proper dissabte, vol acostar als més petits les disciplines del teatre, la dansa i la música

El grup Les Sueques participarà a "El meu primer festival" (foto: Les Sueques).
El grup Les Sueques participarà a "El meu primer festival" (foto: Les Sueques)

El Celler acollirà el proper dissabte 23 de maig a partir de les 18 h l’activitat familiar El meu primer festival, en el marc de la qual els infants podran dissenyar el seu propi festival de música i arts escèniques. La proposta forma part del cicle Els dissabtes en família al Celler!, programat per l’Ajuntament de Rubí entre els mesos d’abril i juny amb l’objectiu d’apropar la cultura als més petits.

El meu primer festival permetrà als nens i nenes organitzar un mini festival amb teatre, dansa i música. El teatre anirà a càrrec de la companyia d’Ángela F. Palacios Mrs Cooper – Kids & Fun, que treballa des de fa més de tres anys fent espectacles i formació per als més petits, sempre des de la convicció que la forma més eficaç d’aprendre és a través de la diversió. La dansa l’aportarà la companyia White Chocolates, formada per quatre ballarines que creen i interpreten coreografies de swing a partir del charleston, els jazz steps o el blues que ballava la comunitat afroamericana als anys 20-30. En darrer terme, el festival organitzat pels infants podrà comptar amb la música del grup de punk-pop Les Sueques, que ha assolit una gran projecció a partir del llançament del seu segon disc, Educació física.

L’objectiu d’aquesta activitat és apropar als més petits diferents disciplines artístiques mentre juguen acompanyats de les seves famílies. La proposta, d’accés gratuït, es durà a terme a la plaça del Celler.

Els dissabtes en família
Els dissabtes en família al Celler! és un cicle d’activitats organitza pel Servei de Cultura que es va estrenar el passat mes d’abril. En anteriors sessions, els participants han pogut acostar-se al món de l’òpera a través de diversos personatges de les obres La flauta màgica de Mozart i Madama Butterfly de Puccini; així com construir diorames sobre el Rubí del futur i introduir textos sobre aquest mateix tema en una càpsula del temps.

El proper 6 de juny, el cicle continuarà amb el concurs fotogràfic L’abecedari al Celler.  A partir de l’observació d’aquest edifici i el seu entorn, els nens i nenes hauran de localitzar lletres en les diverses formes arquitectòniques i fotografiar-les. Uns dies més tard, el 19 de juny, la Sala de Tines del Celler acollirà una exposició amb les imatges preses pels participants.