Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els guanyadors del 22è Concurs de punts de llibre ja tenen el seu reconeixement Les més de 700 propostes presentades s’exposen a la Biblioteca Mestre Martí Tauler fins el 17 de setembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els guanyadors del 22è Concurs de punts de llibre ja tenen el seu reconeixement

Les més de 700 propostes presentades s’exposen a la Biblioteca Mestre Martí Tauler fins el 17 de setembre

Foto de família dels guanyadors (Foto: Localpres).
Foto de família dels guanyadors (Foto: Localpres)

Guillem Fernández, David Costillo, Carla Moreno i Kerly Balcazar han rebut aquest dimecres el premi que els acredita com a guanyadors de la 22a edició del Concurs de punts de llibre en un acte a la Biblioteca Mestre Martí Tauler.

Guillem Fernández ha estat el guanyador en la categoria A, és a dir, d’entre 5 i 7 anys. El punt de llibre de David Costillo ha estat escollit el millor en la categoria B, entre els participants de 8 a 9 anys. Carla Moreno ha estat la guanyadora en la categoria C, participants d’entre 10 i 13 anys. I Kerly Balcazar en la categoria D, que són els nois i noies d’entre 14 i 16 anys.

Tots ells s’han endut un lot de llibres com a premi i els seus treballs seran impresos i repartits entre els usuaris de l’equipament.

El jurat ha triat aquests treballs d’entre les 708 propostes presentades sota el lema A tot arreu couen faves i a casa, a calderades. Aquesta premissa ve marcada per la commemoració de l’Any Internacional dels Llegums, declarat per l’ONU per crear consciència dels seus beneficis, promoure’n la producció i comerç i fomentar-ne el seu ús.

Imatges relacionades

Més punts de llibre premiats (Localpres)
Més punts de llibre premiats (Localpres)
Aquests són els treballs premiats (Localpres)
Aquests són els treballs premiats (Localpres)