Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els creadors locals aprofiten el Nadal per apropar l’art a la ciutadania La 6a edició del Merc’Art ha obert les portes aquest cap de setmana a l’espai artístic La Claraboia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els creadors locals aprofiten el Nadal per apropar l’art a la ciutadania

La 6a edició del Merc’Art ha obert les portes aquest cap de setmana a l’espai artístic La Claraboia

L’alcaldessa i el regidor, amb alguns dels artistes participants (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
L’alcaldessa i el regidor, amb alguns dels artistes participants (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

Coincidint amb les festes, un grup d’artistes locals ha tornat a impulsar el Merc’Art, un mercat nadalenc on es poden adquirir obres d’art de petit format a preus assequibles. La iniciativa, que suma ja sis edicions, reuneix creacions de Sandra Bea, Pep Borràs, Quim Conca, Pepe Fabrés, César Font, Toni Grau, Oriol Marco, Sergi Marcos, Miquel Mas, Miqui Méndez, Núria S. Lacambra, Anna Tamayo i Ramon Trías.

El Merc’Art ha obert les seves portes aquest dissabte a l’espai La Claraboia, situat al número 8 del carrer Sant Miquel. La inauguració ha comptat amb l’assistència dels artistes participants, així com de l’alcaldessa, Ana María Martínez, i del regidor de Cultura, Moisés Rodríguez. “Rubí té la sort de disposar d’un planter d’artistes que, a banda de demostrar contínuament la seva qualitat, gaudeixen bolcant-se en la seva pròpia ciutat i dinamitzant la seva vida social i cultural. Aquesta proposta és només una mostra més de la seva generositat amb Rubí”, ha valorat l’alcaldessa.

L’objectiu del Merc’Art és apropar l’art al gran públic i presentar-lo com una bona opció de regal per a aquestes festes. L’exposició estarà oberta a La Claraboia fins al 5 de gener, de 18 a 20 h els dies feiners, de 12 a 14 h els diumenges i festius, i de 12 a 14 h i de 18 a 20 h la vigília de Reis.

La iniciativa es complementa amb una llumineta de Nadal amb què se sortejaran 200 euros en obres d’art en combinació amb les dues últimes xifres de la Grossa de Nadal.

Imatges relacionades

Artistes participants (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig)
Artistes participants (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig)