Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els centres educatius preparen jornades de portes obertes per a la preinscripció del curs 2022 - 2023 El consistori posa a disposició de les famílies la Guia de l’educació, que recull tota la informació sobre les escoles i instituts de la ciutat, i dedica un espai al web municipal al calendari de les jornades de portes obertes de tots els centres educatius de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els centres educatius preparen jornades de portes obertes per a la preinscripció del curs 2022 - 2023

El consistori posa a disposició de les famílies la Guia de l’educació, que recull tota la informació sobre les escoles i instituts de la ciutat, i dedica un espai al web municipal al calendari de les jornades de portes obertes de tots els centres educatius de Rubí

Les famílies que hagin de formalitzat la preinscripció escolar dels seus fills o filles trobaran tota la informació al web municipal (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Les famílies que hagin de formalitzat la preinscripció escolar dels seus fills o filles trobaran tota la informació al web municipal (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Els nens i nenes que aquest 2022 fan 3 anys es poden matricular en un centre educatiu sufragat amb fons públics. Les famílies que hagin de formalitzar la preinscripció escolar dels seus fills o filles trobaran tota la informació sobre les diferents escoles i instituts de la ciutat a través de la Guia de l’educació 2022-2023, que el consistori edita anualment coincidint amb la programació de les jornades de portes obertes. Per facilitar l’accés de tota la informació de les jornades dels diferents centres, el consistori recull les opcions que ofereixen escoles i instituts a l’apartat Portes Obertes 2022 – 2023 del web municipal. A l’espai web de dedicat a la preinscripció escolar, les famílies també hi trobaran el plànol de les zones escolars i un cercador per consultar els centres educatius a partir de l’adreça familiar.

Les famílies també poden assistir a la xerrada Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant de 3 anys que tindrà lloc el 2 de març a les 18 h. La sessió serà en línia i anirà a càrrec de personal tècnic del Servei d’Educació de l’Ajuntament i dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi en aquest enllaç.

Previsió de dates

La preinscripció és única per a tots els centres públics i privats concertats d’infantil, primària i secundària, de 3 a 16 anys. El procediment es durà a terme en línia: la sol·licitud de preinscripció s’haurà de presentar en format telemàtic, acompanyada de la documentació corresponent. El consistori donarà suport a aquelles famílies que no disposin dels mitjans tècnics necessaris per fer el tràmit a distància.

El Departament d'Educació ha publicat un avançament de les dates de preinscripció pel curs 2022-23 que seran:

  • Educació infantil i educació primària: del 7 al 21 de març
  • Educació secundària obligatòria: del 9 al 21 de març
  • Batxillerat: 20 al 26 d’abril
  • Cicles formació professional grau mitjà: alumnat amb continuïtat d'escolarització (en general, que cursa 4t d'ESO en l'actualitat): 20 al 26 d'abril. Resta d'alumnat: 17 al 23 de maig
  • Cicles formatius arts plàstiques i disseny grau mitjà: 17 al 23 de maig
  • Cicles formació professional i d'arts plàstiques i disseny grau superior: 25 al 31 de maig

Per consultes relacionades amb el procés  de preinscripció escolar del curs 2022-2023,  l’Oficina Municipal d’Escolarització atén al correu electrònic ome@ajrubi.cat  o al telèfon 935 887 000 (ext 6369)