Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els barris se sumen a la commemoració del Dia Universal dels Drets dels Infants Durant aquesta setmana, l’Ajuntament portarà als barris de Ca n’Oriol i El Pinar dues activitats infantils de contes i marionetes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els barris se sumen a la commemoració del Dia Universal dels Drets dels Infants

Durant aquesta setmana, l’Ajuntament portarà als barris de Ca n’Oriol i El Pinar dues activitats infantils de contes i marionetes

Marionetes Nòmades portarà el muntatge “El tresor del pirata” (foto: Marionetes Nòmades).
Marionetes Nòmades portarà el muntatge “El tresor del pirata” (foto: Marionetes Nòmades)

L’Ajuntament donarà continuïtat a la commemoració del Dia Universal dels Drets dels Infants, que va tenir lloc diumenge, amb dues noves activitats que tindran lloc a Ca n’Oriol i El Pinar. Amb aquestes propostes, el consistori vol apropar la celebració de l’efemèride als barris, així com potenciar la participació i implicació dels infants i les seves famílies en la vida comunitària.

Aquest dijous a les 17.30 h, la plaça de Ca n’Oriol acollirà l’espectacle Una carretada de contes de La Guilla Teatre. Dos personatges estranys i molt curiosos, la Filigrana Gràcia i el Joseph Tour, arriben a una vila acompanyats d’un carro carregat d’històries que han anat recollint per arreu al llarg dels anys. Grans i petits podran gaudir d’algunes d’aquestes narracions i conèixer una mica més sobre l’ofici dels trobadors.

Divendres, també a les 17.30 h, el Centre Cívic del Pinar – La Cruïlla serà l’escenari del muntatge El tresor del pirata, a càrrec de Marionetes Nòmades. Després que el seu vaixell s’hagi enfonsat, el capità Trujillo desperta a la platja d’una illa aparentment deserta on s’amaga un tresor. Es tracta d’una història plena d’acció, humor i tendresa capaç d’atraure grans i petits.