Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els aspirants a Policia Local inicien el procés de selecció 466 persones han iniciat el procés de selecció per aspirar a una de les 12 noves places de Policia Local https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els aspirants a Policia Local inicien el procés de selecció

466 persones han iniciat el procés de selecció per aspirar a una de les 12 noves places de Policia Local

Les proves s’han fet al pavelló de la Llana.
Les proves s’han fet al pavelló de la Llana

El procés de selecció per a cobrir les 12 noves places d’agents de Policia Local ja està en marxa. El procés consta de la fase d’oposició, que inclou cinc proves, i la de valoració de mèrits.

La setmana passada va tenir lloc el primer consistent en una prova cultural i de coneixements específics. 466 persones han participat en aquest primer test del total de 645 persones que havien estat admeses al procés.

Seguidament, els i les aspirants hauran de superar una prova de coneixement de català, una prova d’aptitud física, un test psicotècnic i una prova de competència que es fa a través d’una entrevista personal.

Un cop superada la fase d’oposició, els i les candidates han de passar un reconeixement mèdic i superar un curs específic a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

El següent pas és realitzar 12 mesos de pràctiques al municipi i, si superen aquest període, són nomenats funcionaris de carrera.