Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Amics de la UAB proposen un debat sobre el present i futur de l’emprenedoria La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà el proper dijous 14 de gener una xerrada-debat a càrrec de diferents experts en el tema https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els Amics de la UAB proposen un debat sobre el present i futur de l’emprenedoria

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà el proper dijous 14 de gener una xerrada-debat a càrrec de diferents experts en el tema

L’emprenedoria centrarà la xerrada-debat que tindrà lloc a la biblioteca.
L’emprenedoria centrarà la xerrada-debat que tindrà lloc a la biblioteca

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà aquest dijous 14 de gener a partir de les 19 h la xerrada-debat Emprenedoria: present i futur, organitzada per l’Associació d'Amics de la UAB. La conferència comptarà amb les intervencions de Carlos Guallarte, director del Programa Universitat-Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i de Juanjo Villanueva, professor emèrit d’aquesta mateixa institució, emprenedor i professor d’emprenedoria; i estarà moderada per Lluís Bogunyà, membre de la Junta Executiva de l’Associació d’Amics de la UAB.

La proposta de l'entitat parteix de la constatació que tota la feina que s’ha fet en els darrers anys per tenir una societat del coneixement amb un bon sistema d'R+D i una joventut ben formada no ha evitat que el país segueixi comptant amb una de les taxes d’atur i subocupació més altes d’Europa, especialment entre el jovent. A la conferència d’aquest dijous, es reflexionarà sobre la necessitat de revertir aquesta situació apostant per una societat emprenedora en un sentit ampli, i es mostrarà quin és el procés per emprendre minimitzant el risc de fracàs.

L’activitat, d’accés lliure, forma part del cicle de xerrades divulgatives que programa cada any l’Associació d’Amics de la UAB a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. Aquesta entitat ofereix cursos, jornades de debat, conferències i presentacions de llibres dirigides als seus socis, persones de la comunitat universitària i qualsevol persona que hi pugui estar interessada, tant dins com fora de la universitat.