Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els amants de l’skate estan convocats aquest dissabte a una nova edició del Rubí Skate Open La competició, organitzada per l’Ajuntament en col·laboració amb les entitats La Skateboarding Rubí i Valles Krew, tindrà lloc durant tot el dia a la pista ubicada a Can Sant Joan https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els amants de l’skate estan convocats aquest dissabte a una nova edició del Rubí Skate Open

La competició, organitzada per l’Ajuntament en col·laboració amb les entitats La Skateboarding Rubí i Valles Krew, tindrà lloc durant tot el dia a la pista ubicada a Can Sant Joan

Un dels joves patinadors de l’edició 2016 (foto: Localpres).
Un dels joves patinadors de l’edició 2016 (foto: Localpres)

L’skatepark de Rubí, ubicat a Can Sant Joan, acollirà aquest dissabte 23 de setembre el Rubí Skate Open, adreçat a patinadors i amants de l’espectacle de l’skate. La jornada, organitzada per l’Ajuntament en col·laboració amb les entitats La Skateboarding Rubí i Valles Krew (VK), s’adreça a patinadors majors de 18 anys que vulguin demostrar les seves habilitats a sobre de la taula.

La trobada constarà d’un concurs amb premi final per als tres millors classificats i per als trucs més destacats, com ara l’ollie més alt o el millor salt. Les persones interessades a participar-hi podran formalitzar la seva inscripció a l’skatepark de Can Sant Joan a partir de les 10 h; a les 10.30 h s’iniciarà l’escalfament i a les 11.30 h es donarà inici a la competició, que arribarà al seu punt culminant a les 16 h amb les finals. Per completar la jornada lúdica, durant la tarda els assistents podran gaudir també de la música de DJ Pin.

La passada edició del Rubí Skate Open, celebrada el 2016, va comptar amb la participació d’una trentena de persones provinents majoritàriament de poblacions del Vallès Occidental però també d’altres comarques properes. Centenars d’aficionats i curiosos, principalment joves i famílies amb infants, no es van voler perdre l’espectacle.