Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes del Taller d’escultura d’edRa reuneixen les seves obres a l’exposició “Volums” La mostra es podrà veure entre el 7 i el 21 de maig a la sala d’exposicions de l’escola https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/els-alumnes-del-taller-d2019escultura-d2019edra-reuneixen-les-seves-obres-a-l2019exposicio-201cvolums201d/@@images/image/preview

Els alumnes del Taller d’escultura d’edRa reuneixen les seves obres a l’exposició “Volums”

La mostra es podrà veure entre el 7 i el 21 de maig a la sala d’exposicions de l’escola

Detall del cartell de l'exposició.
Detall del cartell de l'exposició

L’Escola d’Art i Disseny edRa inaugurarà el proper dijous 7 de maig a les 19.30 h l’exposició Volums, integrada per 28 obres que han realitzat els alumnes del Taller d’escultura durant el curs 2014-2015. La mostra inclou peces figuratives i abstractes, elaborades amb diferents tècniques, com ara el modelatge, la talla, el repujat, la soldadura elèctrica i altres tècniques mixtes, i en materials diversos com el fang, el ferro o la fusta, entre d’altres.

L’exposició Volums vol ser un petit homenatge a l’esforç i la capacitat de superació dels alumnes d’edRa a l’hora de resoldre els problemes que planteja cada obra.

La mostra es podrà visitar a partir del proper dijous i fins al 21 de maig a la sala d’exposicions d’edRa, a l’edifici de l’Escardívol. 

Imatges relacionades

Cartell de l'exposició
Cartell de l'exposició