Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de l’Institut J.V. Foix ja poden sol·licitar els ajuts del transport urbà La documentació per poder demanar les ajudes es pot lliurar fins al 31 de juliol a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania del Centre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els alumnes de l’Institut J.V. Foix ja poden sol·licitar els ajuts del transport urbà

La documentació per poder demanar les ajudes es pot lliurar fins al 31 de juliol a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania del Centre

Institut J.V. Foix (foto: Localpres).
Institut J.V. Foix (foto: Localpres)

Els alumnes matriculats a 4t d’ESO i ensenyaments postobligatoris a l’Institut J.V. Foix durant el curs 2014-2015 ja poden sol·licitar els ajuts del transport urbà. La documentació s’ha de presentar fins al 31 de juliol a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre.

El govern municipal ha implantat aquests ajuts per donar resposta a aquells joves que la normativa del Departament d’Ensenyament ha deixat sense transport escolar i que fan servir els autobusos urbans per accedir al centre.

Les ajudes són d’un màxim de 100 € i, per sol·licitar-les, cal aportar les targetes d’estudiant de Rubí Bus emprades durant el curs anterior ─un màxim de deu, una per cada mes lectiu, amb un valor de 10 € cadascuna─. La quantitat rebuda serà proporcional al nombre de títols de transport lliurats.

La resta de documentació que cal aportar es pot consultar ja a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí, on també es pot descarregar el formulari de sol·licitud i les dues autoritzacions que s’han de lliurar emplenades.

Durant el mes de juliol, l’OAC del Centre, situada al c. Narcís Menard, 13-17, obre de dilluns a divendres de 8 a 14.30 h.

A la convocatòria anterior, prop de 50 alumnes de l’Institut J.V. Foix van sol·licitar aquests ajuts municipals.