Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Elisenda Solé i Luz Mar guanyen el concurs de màscares de Carnaval d’edRa Tots els participants fins a nou anys rebran un regal sorpresa mentre que, a la resta de categories, es reconeixerà les obres guanyadores amb material artístic https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Elisenda Solé i Luz Mar guanyen el concurs de màscares de Carnaval d’edRa

Tots els participants fins a nou anys rebran un regal sorpresa mentre que, a la resta de categories, es reconeixerà les obres guanyadores amb material artístic

Espanta pors d’Elisenda Solé ha guanyat el concurs d’aquest any (foto: edRa).
Espanta pors d’Elisenda Solé ha guanyat el concurs d’aquest any (foto: edRa)

El 35è Concurs de màscares de Carnaval de l’Escola d’Art i Disseny edRa ja té veredicte. El centre d’educació artística ha fet públic el nom de les guanyadores aquest dijous des del seu perfil de la xarxa social Instagram, a través de la qual s’ha vehiculat tot el certamen. L’entrega de premis tindrà lloc presencialment aquest divendres a les instal·lacions de l’escola a L’Escardívol i comptarà amb la presència de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i el regidor d’Infància i Educació, Víctor García Correas.

Espanta pors d’Elisenda Solé ha estat la màscara guanyadora del premi a la categoria d’adults del concurs d’aquest any. L’accèssit en aquest grup d’edat se l’ha endut Miquel Garrido per l’obra Mentiras en la red. Solé rebrà 100 € en productes artístics i podrà assistir a un taller d'edRa durant un trimestre. L'accèssit s’ha premiat amb 75 € en material.

A la categoria per a participants de 10 a 15 anys, el primer premi ha estat per a Luz Mar de l’Institut Torrents dels Alous, que ha concursat amb la màscara Enigmàtic. L’accèssit, en aquest cas, ha recaigut en Lucía Andrés de l’Institut Duc de Montblanc per l’obra Crani de cérvol. La millor màscara es premiarà amb articles per valor de 70 € i l'accèssit amb material per valor de 30 €.

Tots els nens i nenes de 4 a 9 anys que han participat en la seva categoria del concurs rebran un obsequi en reconeixement al seu treball. Aquest any, la categoria infantil ha recollit 48 màscares.

El jurat del 35è Concurs de màscares estarà format per una persona de l'Associació d'Alumnes i Exalumnes d'edRa +e, per dues persones vinculades al món artístic i per un/a professor/a de l'escola.

En total, han participat al concurs 140 persones.