Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El viver Font del Ferro estrena horari de tarda Des de la setmana passada, l’empresa municipal també ven plantes els dijous, divendres i dissabtes de 16.30 a 19.30 h https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El viver Font del Ferro estrena horari de tarda

Des de la setmana passada, l’empresa municipal també ven plantes els dijous, divendres i dissabtes de 16.30 a 19.30 h

Viver Font del Ferro.
Viver Font del Ferro

El viver Font del Ferro ha ampliat el seu horari de venda de plantes i ara també obre al públic tres tardes a la setmana. Des del 27 d’abril i fins al 31 de juliol, les persones interessades a comprar els productes d’aquesta societat municipal ho poden fer de dilluns a dissabte de 9 a 14 h, i els dijous, divendres i dissabtes de 16.30 a 19.30 h.

Durant el primer cap de setmana d’obertura a la tarda, els clients han manifestat la seva satisfacció per l’ampliació d’horari. Treballadors del viver els han donat la benvinguda al recinte i els han facilitat informació sobre les novetats de funcionament.

Un projecte inclusiu
El projecte de la Font del Ferro va néixer el 1986 arran de les demandes d’un grup de pares i mares amb fills amb diversitat intel·lectual. Des dels seus inicis com a espai agrícola, la finca s’ha reorientat cap al viverisme, una activitat en què treballen les 11 persones contractades al Centre Especial de Treball i que es complementa amb un Servei de Teràpia Ocupacional ─adreçat a persones que, per les seves dificultats, no poden integrar-se al mercat laboral─ i un Servei Ocupacional d’Inserció que sumen un total de 23 usuaris.

Durant aquest mandat, l’Ajuntament ha refermat la seva aposta per aquest recurs amb la posada en marxa d’un Pla d’atenció a les persones amb diversitat funcional i d’un Pla estratègic de la Font del Ferro que ha permès incrementar el nombre de contractacions al Centre Especial de Treball, entre d’altres.