Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El viver de la Font del Ferro torna a obrir els caps de setmana La major flexibilitat en les mesures especials per contenir la COVID-19 permet que la societat municipal pugui recuperar la venda directa al públic els dissabtes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El viver de la Font del Ferro torna a obrir els caps de setmana

La major flexibilitat en les mesures especials per contenir la COVID-19 permet que la societat municipal pugui recuperar la venda directa al públic els dissabtes

Darrera jornada de portes obertes al viver (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig).
Darrera jornada de portes obertes al viver (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig)

A partir d'aquesta setmana, el viver de la societat municipal Font del Ferro podrà tornar a obrir els dissabtes. Les mesures especials del govern català per contenir la COVID-19 inclouen els centres de jardineria entre els comerços de caràcter essencial que estan autoritzats a fer venda al públic els caps de setmana.

L'empresa dedicada a la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual recuperarà així la plena activitat, després que el passat mes de febrer ja reobrís el punt de venda del Mercat Municipal.

De dilluns a divendres, l'horari d'obertura al públic del viver del carrer de Mallorca és de 9 a 13.30 h, mentre que els dissabtes funcionarà de 9 a 14 h. Pel que fa al punt de venda del Mercat, obre tots els dijous i divendres de 8 a 13 h.

Font del Ferro és una empresa municipal que ofereix una alternativa formativa i laboral per a les persones adultes amb discapacitat intel·lectual del municipi. Actualment, la societat està integrada per un servei productiu –el Centre Especial de Treball (CET)– i dos Serveis d'Atenció Diürna de caràcter assistencial –el Servei Ocupacional d'Inserció i el Servei de Teràpia Ocupacional. Des del CET es gestiona la producció del viver però també el manteniment de zones verdes i forestals del municipi, tant públiques com privades, a través d'una brigada específica.