Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El veïnat del Vint-i-cinc de Setembre podrà participar aquest cap de setmana a l’activitat 'Graffitis als barris' El mateix dia, l’Espai Jove Torre Bassas acollirà les jornades otaku 'Haru Matsuri', organitzades per l’Associació Juvenil Otakurubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El veïnat del Vint-i-cinc de Setembre podrà participar aquest cap de setmana a l’activitat 'Graffitis als barris'

El mateix dia, l’Espai Jove Torre Bassas acollirà les jornades otaku 'Haru Matsuri', organitzades per l’Associació Juvenil Otakurubí

La jornada 'Graffitis als barris' tindrà lloc al Vint-i-cinc de Setembre.
La jornada 'Graffitis als barris' tindrà lloc al Vint-i-cinc de Setembre

La plaça del Vint-i-cinc de Setembre acollirà aquest dissabte, d’11 a 20.30 h, l’activitat Graffitis als barris. La proposta està vinculada a la iniciativa Street Art, impulsada per Rubí Jove, i al projecte estratègic Fem Barri, en el marc del qual l’Ajuntament està implementant accions de millora als barris del Vint-i-cinc de Setembre, Les Torres i Ca n’Oriol.

La jornada consistirà en la pintada d’un mural amb la tècnica del graffiti, que s’iniciarà dissabte a les 11 h i que previsiblement finalitzarà diumenge. L’activitat s’amenitzarà amb música de DJ (a les 12 i les 19 h), un taller de pintar roba (11.30 h), un altre de graffiti (17.30 h) i una exhibició de ball a càrrec de Vuit Temps (18 h).

Aquesta és una proposta oberta a tot el veïnat del Vint-i-cinc de Setembre però especialment a la població més jove, per a la qual s’estan dissenyant noves activitats als barris en coordinació amb un equip de dinamitzadors de medi obert. Es tracta d’un treball comunitari que s’emmarca en el projecte Fem Barri i que també està en sintonia amb el recentment aprovat Pla local de Joventut 2018-2021, on es preveu com una de les accions a desenvolupar el foment de l’art de carrer i la creativitat entre el jovent.

Coincidint amb aquesta proposta, aquest dissabte l’Espai Jove Torre Bassas acollirà una altra activitat creativa adreçada als més joves de la ciutat: les jornades otaku Haru Matsuri, organitzades per l’associació juvenil Otakurubí amb el suport de Rubí Jove. A partir de les 10 h, les persones assistents podran gaudir d’una gran diversitat de propostes al voltant de la cultura japonesa, que inclouen un scape room inspirat en la intel·ligència artificial, competicions dels videojocs League of Legends, Mario Kart 8, Pokken Torunament DX, Blazeblue Central Tècnic i Super Smash Bros Brawl i un torneig de Magic, entre moltes altres. Com a novetat, també hi haurà una exposició d’il·lustradors durant tot el dia i jocs tradicionals coreans.