Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Tió Gegant i el Trenet dels Comerciants tornaran a circular a partir d’aquest divendres El Tió repartirà regals per diferents espais de la ciutat fins al 24 de desembre, mentre que el Trenet funcionarà fins al 4 de gener https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Tió Gegant i el Trenet dels Comerciants tornaran a circular a partir d’aquest divendres

El Tió repartirà regals per diferents espais de la ciutat fins al 24 de desembre, mentre que el Trenet funcionarà fins al 4 de gener

Tió Gegant (fotos: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
Tió Gegant (fotos: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

Aquest divendres s’activen dues de les activitats clàssiques del Nadal a Rubí: el Tió Gegant dels Comerciants i el Trenet dels Comerciants. Es tracta de dues propostes itinerants adreçades al públic familiar que tenen com a objectiu dinamitzar el comerç local en unes dates estratègiques per a la seva activitat.       

El Tió Gegant, que s’organitza amb la col·laboració de Comerç Rubí, ofereix als infants la possibilitat de picar aquest simpàtic personatge a diferents punts de la ciutat i aconseguir caramels i petits regals. L’activitat, dinamitzada per la companyia La Tal, es pot gaudir en diferents horaris pels carrers del Centre, de l’entorn del Mercat, de la zona de Monturiol-Progrés, de Sant Jordi Parc i de Ca n’Oriol.

L’activitat es va mantenir l’any passat malgrat la pandèmia però el seu format no va ser interactiu, per tal d’evitar l’aglomeració de persones. Diferent va ser el cas del Trenet dels Comerciants, que es va haver de suspendre per la seva incompatibilitat amb les restriccions sanitàries.

Aquest any, l’atracció impulsada per l’Ajuntament i Comerç Rubí torna amb imatge renovada i el funcionament habitual. El Trenet circularà entre el 3 de desembre i el 4 de gener amb cinc itineraris diferents:

  • Centre (parada: c. Maximí Fornés)
  • Mercat (parada: c. Magí Raméntol, 19)
  • Sant Jordi Parc – Can Fatjó (parada: av. Castellbisbal amb Francesc Rovira)
  • Ca n'Oriol (parada: pl. Aragó)
  • Monturiol – Progrés (parada: pl. Progrés)

El Trenet estarà en moviment d’11 a 14 h i de 17 a 20.30 h ─els dies 24 i 31 de desembre fins a les 19 h. Cal tenir en compte, però, que l’últim passatge hi accedirà mitja hora abans que finalitzi. L’atracció té capacitat per a 56 persones i, per fer-la servir, només cal aconseguir els tiquets gratuïts, vàlids per a dues persones, als comerços associats a Comerç Rubí.

Els horaris i ubicacions diàries de cadascuna d’aquestes activitats es poden consultar a la pàgina web de Nadal i Reis.