Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Municipal La Sala presentarà el 6 de febrer l’espectacle musical de gran format “Moulin Rouge” El muntatge, que és una versió lliure de la pel·lícula de Baz Luhrman, reuneix un centenar d’actors i ballarins dalt de l’escenari https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Teatre Municipal La Sala presentarà el 6 de febrer l’espectacle musical de gran format “Moulin Rouge”

El muntatge, que és una versió lliure de la pel·lícula de Baz Luhrman, reuneix un centenar d’actors i ballarins dalt de l’escenari

“Moulin Rouge” adapta la pel·lícula de Baz Luhrman (foto: Manresa Teatre Musical).
“Moulin Rouge” adapta la pel·lícula de Baz Luhrman (foto: Manresa Teatre Musical)

El Teatre Municipal La Sala acollirà el proper 6 de febrer a les 20 h el musical Moulin Rouge, produït per Manresa Teatre Musicial. Es tracta d’un espectacle de gran format, amb una quinzena de números coreogràfics i prop d’un centenar de persones damunt l’escenari entre actors i ballarins, que ja s’ha pogut veure amb èxit de públic a diferents poblacions de Catalunya.

Aquesta versió de Moulin Rouge és una adaptació lliure de la pel·lícula musical de Baz Luhrman que van protagonitzar Nicole Kidman i Ewan McGregor el 2001. En aquest muntatge s’aprofundeix i es posa al dia la transgressió històrica que ja va caracteritzar el llargmetratge, tot incorporant temes musicals del pop actual popularitzats per Beyoncé, Lana del Rey, Christina Aguilera, Prince o Madonna.

La direcció artística i escènica de l’obra és de David Bacardit; la direcció coreogràfica, de Pablo Testa Grosbaum; i la direcció musical, d’Elisabet Paulet. El guió i les traduccions són de Sílvia Santamaria, David Bacardit i Àngels Fusté.

L’espectacularitat del muntatge ve donada pels números de música i ball però també per un vestuari dissenyat i confeccionat expressament per a cadascun dels personatges, sumant més de 400 canvis de roba. Els decorats també s’han fabricat amb la intenció de potenciar, sota un mateix concepte estètic, l’aposta per l’anacronisme de la història, on es barregen elements contemporanis amb d’altres propis del segle XIX.

Les entrades per a l’espectacle ja es poden adquirir al web de Ticketea al preu de 15 € o d’11,25 € en el cas dels jubilats o pensionistes amb Carnet Biblioteca. També es poden adquirir a taquilla els divendres de 18 a 21 h i una hora abans de l’inici de l’espectacle. A més, es poden reservar per correu electrònic a la.sala@ajrubi.cat o bé per telèfon al 93 588 70 00 (Ext. 4426).