Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Municipal La Sala portarà a escena diversos espectacles adreçats al públic familiar Les entrades per assistir a les diferents funcions programades, algunes de les quals ja s’havien anunciat dies enrere, ja són a la venda https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Teatre Municipal La Sala portarà a escena diversos espectacles adreçats al públic familiar

Les entrades per assistir a les diferents funcions programades, algunes de les quals ja s’havien anunciat dies enrere, ja són a la venda

El petit príncep aterrarà a La Sala el 15 d’octubre (foto: Ajuntament de Rubí).
El petit príncep aterrarà a La Sala el 15 d’octubre (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament ha donat a conèixer el nom d’alguns dels nous espectacles que conformaran la nova temporada del Teatre Municipal La Sala, que arrencarà el 23 de setembre. Fa uns dies es van posar a la venda les entrades de les primers muntatges anunciats i ara s’ha activat la venda anticipada de les noves representacions, la majoria de les quals adreçades al públic familiar.

El 15 d’octubre, El petit príncep de la companyia NS Dansa farà descobrir al públic assistent que els infants poden tenir grans somnis que poden canviar el món. Aquest espectacle està organitzat per La Xarxa.

La companyia Pentina el gat, també gràcies a La Xarxa, farà esclatar l’Euphôria el 12 de novembre. Es tracta d’un concert familiar enèrgic, sensible i divertit.

El 26 de novembre, la companyia rubinenca 8 Temps portarà a escena L’ascensor en el marc del cicle Entre bambolines. Es tracta d’un muntatge que aprofita el fet que dos desconeguts es queden tancats a l’ascensor de l’edifici d’oficines on treballen per abordar temes com la soledat, les relacions, els fills o les pors i que provocarà situacions plenes d’humor.

Mi encanto, de la companyia Teatro Musical de España, es podrà veure el 2 de desembre a La Sala. Aquesta proposta familiar explica la història de Mirabel i la seva família, que s’enfronten a Trais, que s’ha apropiat de l’espelma de poders màgics de la família Madrigal.

I el 17 de desembre, La Xarxa organitzarà la tradicional Marató de contes, un espectacle solidari amb motiu de La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la salut sexual i reproductiva.

Les entrades es poden comprar anticipadament a www.teatrelasalarubi.koobin.cat i a la taquilla del teatre, que obre els dimecres, dijous i divendres, de 17 a 20 h, i els dissabtes de 10 a 13 h (excepte els festius).