Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Municipal La Sala instal·la una pantalla per donar a conèixer la programació cultural La nova temporada arrenca aquest dissabte amb la preestrena de “Maremar”, la darrera producció de Dagoll Dagom https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Teatre Municipal La Sala instal·la una pantalla per donar a conèixer la programació cultural

La nova temporada arrenca aquest dissabte amb la preestrena de “Maremar”, la darrera producció de Dagoll Dagom

La nova pantalla, amb la informació sobre “Maremar”.
La nova pantalla, amb la informació sobre “Maremar”

El Teatre Municipal La Sala comptarà aquesta temporada amb una gran pantalla per difondre la seva programació i altres informacions culturals d’interès. El monitor, de quatre metres d’alçada per dos metres d’amplada, ja s’ha instal·lat a la façana de l’equipament i estarà en funcionament en període de proves durant els propers dies.

La gran pantalla mostrarà de forma contínua informació visual sobre els espectacles i actes que es programen a La Sala amb l’objectiu de fer-los arribar al màxim nombre de rubinencs i rubinenques. “Tenim una programació molt potent i pensem que aquesta nova eina ens permetrà reforçar-ne la difusió. Ara que som a punt de cloure la celebració del 25è aniversari de La Sala, era moment de donar més visibilitat a l’equipament i a altres propostes culturals interessants que es desenvolupen a la ciutat”, ha declarat el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez.

Preestrena de “Maremar”
La temporada estable del Teatre Municipal La Sala arrenca aquest dissabte a les 21 h amb la representació de Maremar, la darrera producció de Dagoll Dagom, que passarà excepcionalment per la nostra ciutat abans de la seva estrena oficial al Poliorama de Barcelona. La veterana companyia ha estat assajant l’obra a Rubí dins el programa de residències que impulsa La Sala des de fa anys. La nova temporada inclou una segona residència, en aquest cas de dansa: El carnaval dels animals, de la companyia Brodas Bros en col·laboració amb l’Orquestra Simfònica del Vallès (27 de gener).

Entre els muntatges teatrals, destaca una altra producció encapçalada per noms molt populars de l’escena: Un tret al cap, amb Emma Vilarassau, Imma Colomer i Mar Ulldemolins (6 d’octubre). També desfilaran per La Sala El metge de Lampedusa (10 de novembre) i El derby (17 de novembre).

Els espectacles familiars tornen a tenir un pes específic dins la programació gràcies a l’organització de La Xarxa. Així, s’han programat les següents funcions adreçades a un públic infantil: Les princeses també es tiren pets de la companyia El Replà Produccions (7 d’octubre), Desperta bruixeta  de la companyia La tafanera (11 de novembre) i Marató de contes (16 de desembre).

Més enllà del teatre, l’escenari de La Sala també acollirà propostes musicals. El 30 de setembre, l’Orquestra Simfònica del Vallès oferirà De pel·lícula, el concert commemoratiu del 25è aniversari del Teatre Municipal, amb una selecció de bandes sonores de les pel·lícules més famoses. L’actuació comptarà amb la presència dels actors de doblatge Jordi Brau i Lluís Posada, que posaran veu als personatges dels films. La mateixa Orquestra Simfònica del Vallès tornarà a pujar a l’escenari el 28 de desembre amb el Festival de valsos i danses. D’altra banda, El Kanka oferirà el concert El arte de saltar (4 de novembre), mentre que Mireia Feliu i Ismael Dueñas (16 de novembre) i el guitarrista Juan Gallardo (data pendent de confirmar) actuaran en el marc del cicle Entre bambolines.

Com és habitual, una part de la programació de La Sala porta empremta rubinenca. I és que les entitats locals tindran el seu espai en aquesta nova temporada. El Foment de la Sardana oferirà l’11 de novembre el seu tradicional Concert de tardor i el 22 de desembre tindrà lloc El poema de Nadal d’Òmnium Cultural, dirigit per Xavier Serrat.

La dansa també tindrà protagonisme en aquesta nova temporada. A banda de l’espectacle de Brodas Bros, La Sala també acollirà el El Trencanous de Txaikovski, interpretat pel Ballet de Moscú (25 de novembre).