Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Municipal La Sala es converteix per uns dies en un cinema familiar Aquest dilluns i dimarts, es projectaran les pel·lícules d’animació "Inside out (Del revés)" i "Els Minions" https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Teatre Municipal La Sala es converteix per uns dies en un cinema familiar

Aquest dilluns i dimarts, es projectaran les pel·lícules d’animació "Inside out (Del revés)" i "Els Minions"

Una imatge promocional d’”Inside out (Del revés)”, la pel•lícula que es podrà veure aquest dilluns.
Una imatge promocional d’”Inside out (Del revés)”, la pel•lícula que es podrà veure aquest dilluns

En el marc de la programació d’activitats de Nadal i Reis, el Teatre Municipal La Sala projectarà aquesta setmana dues pel·lícules adreçades al públic familiar: Inside out (Del revés) i Els Minions. L’accés a les sessions serà gratuït però es lliuraran entrades per ordre d’arribada, ja que l’aforament està limitat a 500 persones.

Aquest dilluns a les 18 h, es podrà veure el gran èxit de crítica i públic Inside out (Del revés), de la factoria Pixar. Aquesta pel·lícula d’animació digital transcorre a la ment d’una nena, la Riley, on cinc personatges que encarnen diferents emocions ─l’alegria, la tristesa, la por, l’ira i el fàstic─ passen tot tipus d’aventures mentre intenten guiar la petita en el seu dia a dia.

La següent projecció tindrà lloc aquest dimarts a la mateixa hora, les 18 h, i tindrà com a protagonista la pel·lícula Els Minions, uns éssers grocs que emprenen un emocionant viatge per aconseguir una nova cap malèvola a qui servir. El seu periple acabarà sent vital per salvar la raça Minion de la seva aniquilació.

Totes dues pel·lícules es podran veure en la seva versió subtitulada al català.