Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El sociòleg Miquel Missé oferirà aquest dimarts una jornada de formació sobre diversitat sexual i de gènere L’activitat, que tindrà lloc a la Biblioteca Municipal, s’emmarca en els actes organitzats per l’Ajuntament amb motiu del Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El sociòleg Miquel Missé oferirà aquest dimarts una jornada de formació sobre diversitat sexual i de gènere

L’activitat, que tindrà lloc a la Biblioteca Municipal, s’emmarca en els actes organitzats per l’Ajuntament amb motiu del Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia

La jornada es farà a la Biblioteca Municipal.
La jornada es farà a la Biblioteca Municipal

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà aquest dimarts una jornada de formació sobre diversitat sexual i de gènere a càrrec de Miquel Missé, sociòleg i activista trans. La proposta forma part del programa d’activitats organitzades per l’Ajuntament i el col·lectiu LGTB de Rubí amb motiu del Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, que es va commemorar el passat 17 de maig.

En el marc d’aquesta jornada, s’explicarà en què consisteixen les diferents realitats sexuals i de gènere, s’obrirà un espai de reflexió sobre l’assetjament homo-transfòbic i es plantejaran eines per acompanyar els joves LGTB i el seu entorn. La formació, de quatre hores, tindrà lloc de 10.30 a 14.30 h a l’auditori de la Biblioteca Municipal.

Les persones interessades a participar en aquest jornada, que és gratuïta, s’hi han d’inscriure prèviament enviant un correu a .

Activitats de sensibilització
L’Ajuntament s’ha sumat aquest any al Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia amb diverses activitats que tenen com a objectiu conscienciar la ciutadania sobre la situació de desigualtat que pateixen les persones homosexuals, transsexuals i bisexuals, sensibilitzar sobre els diferents models de família, i formar i generar debat al voltant de les diverses formes de viure el cos, la identitat i la sexualitat.

Després de la jornada d’aquest dimarts, el proper 2 de juny a les 18 h tindrà lloc una sessió de contacontes a la Biblioteca Municipal. Sota el títol La família del Rubèn, l’associació Acord buscarà sensibilitzar els infants i el seu entorn sobre els diferents models de família.