Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El SIO obre una nova convocatòria de selecció per a docents i empreses de formació ocupacional El Servei d’Impuls a l’Ocupació de l’Ajuntament de Rubí farà públic el llistat provisional d’admesos el 24 de novembre https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/el-sio-obre-una-nova-convocatoria-de-seleccio-per-a-docents-i-empreses-de-formacio-ocupacional/@@images/image/preview

El SIO obre una nova convocatòria de selecció per a docents i empreses de formació ocupacional

El Servei d’Impuls a l’Ocupació de l’Ajuntament de Rubí farà públic el llistat provisional d’admesos el 24 de novembre

La borsa de formadors serà vàlida per a les convocatòries 2014 i 2015.
La borsa de formadors serà vàlida per a les convocatòries 2014 i 2015

El Servei d’Impuls a l’Ocupació (SIO) de l’Ajuntament de Rubí ha obert una nova convocatòria de selecció per crear una borsa de formadors experts per a diferents programes de formació professional ocupacional, formació per a joves, formació inicial, formació per a certificats de professionalitat i el programa Formació i Treball, entre d’altres.

Les persones i empreses interessades a formar part d’aquesta borsa i que reuneixin els requisits establerts per a cada lloc de treball han de presentar la seva sol·licitud abans del 10 de novembre a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania Centre o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania Les Torres. El SIO farà públic el llistat provisional d’admesos el 24 de novembre.

Els docents i les empreses de formació que siguin considerats aptes podran participar, a mesura que es vagin aprovant les diferents subvencions, a la segona fase de selecció, amb l’objectiu d’avaluar la seva adequació als llocs a cobrir. Aquesta segona fase constarà de dues parts: una de documental, a la qual s’haurà de presentar la proposta formativa i econòmica; i una d’entrevista personal. Aquesta borsa de docents serà vàlida per a les convocatòries 2014 i 2015 i estarà condicionada a l’aprovació per part de les entitats subvencionadores.

Per a nodrir aquesta borsa es busquen perfils de diferents especialitats, com ara organització i gestió de magatzems, operacions auxiliars de muntatge de xarxes elèctriques, muntatge i manteniment d'instal·lacions de baixa tensió, eficiència energètica d’edificis, operacions bàsiques de restaurant i bar, treball domèstic, atenció sociosanitària a persones en el domicili, anglès financer, comerç i activitats comercials, electromecànica, fred i climatització, indústries alimentàries, ofimàtica i informàtica, i operacions bàsiques de cuina, entre d’altres.