Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei Territorial de Carreteres millora el ferm i la seguretat en un tram de la C-243c al seu pas per Rubí Les obres comencen aquest dimarts a la nit i es duran a terme en horari nocturn per minimitzar les afectacions al trànsit https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Servei Territorial de Carreteres millora el ferm i la seguretat en un tram de la C-243c al seu pas per Rubí

Les obres comencen aquest dimarts a la nit i es duran a terme en horari nocturn per minimitzar les afectacions al trànsit

L'actuació tindrà lloc en un tram de més de 3 quilòmetres de la C-243c.
L'actuació tindrà lloc en un tram de més de 3 quilòmetres de la C-243c

El Servei Territorial de Carreteres inicia aquest dimarts a la nit les obres de millora del ferm al tram de la carretera C-243c comprès entre el PK 9+400 i el PK 12+977, al seu pas per Rubí. Els treballs s’executaran en horari nocturn, de les 22:00 a les 06:00 h, per tal de minimitzar les afectacions al trànsit. Es preveu que aquestes tasques tinguin una durada de 5 dies.

A banda de fresar i estendre una capa de rodadura, aquesta actuació també contempla altres treballs complementaris, que pretenen fer aquest tram més segur per als vehicles.

Així, es crearà una separació dels sentits de circulació mitjançant un zebrat central al tram entre el PK 9+350 (intersecció amb la carretera d’Ullastrell, BV-1203) i el PK10+900 (zona benzinera). A més, s’instal·laran fites que actuaran com a portes d’entrada a aquest tram i a la intersecció del PK 10+150 (avinguda Castellnou).

També es col·locarà un separador de 40 cm i es pintarà la franja existent entre les dues línies contínues de color vermell. Les tasques de pintura es realitzaran unes setmanes després de l’execució del ferm per assegurar-ne la qualitat.  

I, per últim, s’instal·larà la senyalització associada als nous separadors de fluxes.