Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei de Mediació de l’Ajuntament rep el reconeixement dels Mossos d’Esquadra La celebració del Dia de les Esquadres, que ha tingut lloc a Rubí, ha recuperat la presencialitat després que la situació sanitària ho impedís https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Servei de Mediació de l’Ajuntament rep el reconeixement dels Mossos d’Esquadra

La celebració del Dia de les Esquadres, que ha tingut lloc a Rubí, ha recuperat la presencialitat després que la situació sanitària ho impedís

L'acte ha tingut lloc a La Sala (Foto: Ajuntament/Localpres).
L'acte ha tingut lloc a La Sala (Foto: Ajuntament/Localpres)

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat han celebrat aquest dimarts el Dia de les Esquadres. Durant l'acte, que ha tingut lloc al Teatre Municipal La Sala, s’han lliurat felicitacions a diversos agents policials, entitats i ciutadania. El Servei de Mediació de l’Ajuntament ha estat reconegut per la seva tasca.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha presidit l’acte celebrat al teatre La Sala i ha estat l’encarregada de lliurar el reconeixement al servei local. Martínez ha lloat la tasca dels diferents cossos i ha incidit en la col·laboració entre administració i cossos: “m’agradaria reconèixer el treball de coordinació que els ajuntaments realitzem diàriament amb les institucions i cossos, tant de seguretat, com de salvament, que operen a les nostres poblacions. Aquesta dinàmica col·laborativa és fonamental si volem eradicar algunes pràctiques incíviques dels municipis”.

Manel Salvador Nuñez i Isabel Mesas Jiménez han rebut aquest guardó per la seva feina al capdavant del Servei de Mediació.

També ha rebut un reconeixement Teresa Garcia Villanueva, la jutgessa degana del Jutjat de Rubí.

Objectius de Desenvolupament sostenible