Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei d’Impuls a l’Ocupació ofereix un monogràfic sobre psicotècnics La sessió, que té com a objectiu millorar les oportunitats de trobar feina dels rubinencs, tindrà lloc el proper dimarts 24 de febrer https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Servei d’Impuls a l’Ocupació ofereix un monogràfic sobre psicotècnics

La sessió, que té com a objectiu millorar les oportunitats de trobar feina dels rubinencs, tindrà lloc el proper dimarts 24 de febrer

Edifici Rubí+D.
Edifici Rubí+D

El Servei d’Impuls a l’Ocupació (SIO) de l’Ajuntament de Rubí impartirà el proper dimarts 24 de febrer un monogràfic sobre proves psicotècniques adreçat a aquelles persones que volen millorar les seves oportunitats de trobar feina. La sessió tindrà lloc de 16 h a 18 h a l’edifici Rubí+D.

Actualment, moltes empreses inclouen els psicotècnics en els seus processos de selecció de personal. Malgrat tractar-se d’un recurs habitual, aquestes proves segueixen sent força desconegudes per al gruix de la població i fins i tot aixequen pors entre les persones que opten a un lloc de treball, ja que no saben com plantejar-les.

El monogràfic programat pel SIO s’iniciarà amb una exposició teòrica i continuarà amb tot un seguit d’exercicis pràctics. Així, els assistents podran fer diferents tipus de tests i, a partir dels resultats, se’ls hi donaran consells i estratègies per poder resoldre’ls de la manera més efectiva.

Aquesta acció formativa s’adreça especialment a les persones inscrites al Taller de recerca de feina del SIO. Tot i això, també està oberta a altres ciutadans que hi puguin estar interessats. Per poder assistir-hi, només cal que s’adrecin abans de dimarts a la tarda al Servei d’acollida inicial de l’Oficina d’Informació i Orientació del Rubí+D per formalitzar la inscripció en el monogràfic. El seu horari d’atenció és de dilluns a dijous de 9 h a 13 h i de 16 h a 18 h, i els divendres de 9 h a 13 h.

Taller de recerca de feina
El Taller de recerca de feina és un espai pensat per facilitar als rubinencs eines i acompanyament personalitzat en la recerca activa d’ocupació. El servei està concebut perquè la persona que busca feina pugui disposar de mitjans i suport tècnic personal que li facilitin aquesta tasca. Així, disposa d’equips informàtics, telèfon i fax, documentació i informació sobre el mercat de treball, premsa diària i un tauler amb ofertes de feina actualitzades, accés a correu electrònic i a les eines en línia per a la recerca de feina, i material per a la presentació del currículum i la carta de presentació. A més, el servei programa monogràfics de formació de competències.

El taller funciona de dilluns a divendres de 9.15 h a 13 h, i els dilluns, dimarts i dijous de 16 h a 18 h.