Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei d’Impuls a l’Ocupació ofereix un curs subvencionat d’anglès per a gestió comercial Amb aquesta formació els alumnes que ho desitgin podran presentar-se als exàmens oficials de Cambridge English https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/el-servei-d2019impuls-a-l2019ocupacio-ofereix-un-curs-subvencionat-d2019angles-per-a-gestio-comercial/@@images/image/preview

El Servei d’Impuls a l’Ocupació ofereix un curs subvencionat d’anglès per a gestió comercial

Amb aquesta formació els alumnes que ho desitgin podran presentar-se als exàmens oficials de Cambridge English

El curs dóna dret a fer els exàmens de Cambridge English (foto: Localpres).
El curs dóna dret a fer els exàmens de Cambridge English (foto: Localpres)

El Servei d’Impuls a l’Ocupació (SIO) de l’Ajuntament de Rubí ha programat per al segon trimestre de l’any un curs d’anglès per a gestió comercial adreçat a persones del sector administratiu. La formació, subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, donarà dret als alumnes que ho desitgin a presentar-se als exàmens oficials de Cambridge English, ja que el SIO és centre certificat per a la preparació i presentació a aquestes proves des del 2014.

El curs es dirigeix de forma prioritària a persones en situació d’atur amb una formació mínima de batxillerat, formació professional o cicle formatiu de grau mig, amb experiència laboral o formació de secretariat, administratiu o administratiu comercial. Per participar-hi també cal tenir acreditat un nivell mínim d’anglès equivalent al B1 o un curs de 200 hores de formació d’anglès de nivell mitjà.

L’objectiu d’aquesta acció és ensenyar a resoldre en llengua anglesa de forma correcta i fluïda les tasques de gestió administrativa de les relacions comercials i empresarials. Així, el curs se centra en la millora de la comprensió i de l’expressió oral i escrita.

La formació té una durada de 220 hores, amb inici el 27 d’abril i finalització el 17 de juliol. Les classes es faran en horari de matí, de 9 h a 14 h.

Els interessats en aquest curs hauran d’acudir el proper 13 d’abril a les 10 h a l’edifici Rubí+D a una sessió informativa en què es durà a terme la selecció dels alumnes. Els assistents hauran de portar un currículum i passar una prova escrita que determinarà el seu nivell d’anglès.