Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei d’Impuls a l’Ocupació ofereix formació gratuïta sobre projectes d’instal·lacions elèctriques El curs, de 540 hores, es farà en horari de matí entre els mesos de maig i octubre https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/el-servei-d2019impuls-a-l2019ocupacio-ofereix-formacio-gratuita-sobre-projectes-d2019instal-lacions-electriques/@@images/image/preview

El Servei d’Impuls a l’Ocupació ofereix formació gratuïta sobre projectes d’instal·lacions elèctriques

El curs, de 540 hores, es farà en horari de matí entre els mesos de maig i octubre

Els alumnes aprendran a projectar instal·lacions elèctriques (foto: Localpres).
Els alumnes aprendran a projectar instal·lacions elèctriques (foto: Localpres)

El Servei d’Impuls a l’Ocupació (SIO) de l’Ajuntament de Rubí impartirà aquest any un nou certificat de professionalitat de desenvolupament de projectes d’instal·lacions elèctriques en l’entorn d’edificis i amb fins especials adreçat prioritàriament a persones en situació d’atur. El curs, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, formarà els assistents en la realització de projectes per a la recepció i distribució de senyals de ràdio i televisió, instal·lacions de telefonia i xarxes de veu i dades, d’acord amb les normes i els procediments existents.

La formació, d’un total de 540 hores i que inclou pràctiques en empresa, s’iniciarà a mitjan maig i finalitzarà a l’octubre. Les classes es faran en horari de matí, de 9 h a 15 h.

Aquest nou certificat de professionalitat es dirigeix prioritàriament a persones aturades amb un nivell mínim de Batxillerat, segon cicle de Formació Professional o Cicle Formatiu de Grau Superior interessades a treballar com a projectistes del sector de la producció i distribució de l’energia elèctrica, ajudant tècnics superiors. Aquells que no puguin acreditar el nivell mínim exigit podran optar igualment al curs si superen una prova de competències clau de matemàtiques i llengua ─català o castellà─.

Els interessats en aquesta formació hauran d’assistir el proper 20 d’abril a les 10 h a l’edifici Rubí+D a una sessió informativa en què es durà a terme la selecció dels alumnes. Caldrà que hi duguin un currículum i que passin una prova escrita que servirà per valorar el seu nivell.