Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El rubinenc Miquel Mas mostra la seva visió sobre Àfrica L’artista rubinenc té en marxa una exposició doble que es reparteix entre La Claraboia i el Museu Etnogràfic Vallhonrat on es recullen creacions i objectes fruit dels seus viatges al continent africà https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El rubinenc Miquel Mas mostra la seva visió sobre Àfrica

L’artista rubinenc té en marxa una exposició doble que es reparteix entre La Claraboia i el Museu Etnogràfic Vallhonrat on es recullen creacions i objectes fruit dels seus viatges al continent africà

La mostra ha obert portes aquest divendres (Foto: Ajuntament/Localpres).
La mostra ha obert portes aquest divendres (Foto: Ajuntament/Localpres)

Un viatge a l’Àfrica negra és el títol de l’exposició del pintor rubinenc Miquel Mas que recull diferents obres inspirades pels viatges que Mas ha fet a diferents països del continent africà. Es tracta d’una proposta inaugurada aquest divendres i que està repartida entre dues sales, La Claraboia i el Museu Etnogràfic Vallhonrat, que es poden visitar fins el 24 i el 25 de maig, respectivament.

La inauguració ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez. Durant la seva intervenció, Martínez ha destacat la qualitat de la proposta: “la proposta de Miquel Mas és un treball molt interessant ja que ens permet veure el món a través dels seus ulls i el seu pinzell. És una finestra per descobrir alguna cosa més de l’Àfrica”.

A la Claraboia, hi ha un recull de peces de petit format i alguns objectes curiosos que l’artista rubinenc ha col·leccionat a partir dels seus viatges a països com Marroc, Tunísia, Egipte, Mali, Senegal i Etiòpia, entre d’altres.

Les mostren acullen treballs amb llapis i pintura acrílica que s’han realitzat a partir de les instantànies que el pintor ha fet en aquests viatges.

Les entitats ACSPROSC, ACSO, Mandeganes i Senegambia han col·laborat en aquesta proposta.