Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Rubindústria tractarà la importància de les dades per a la indústria 4.0 La jornada especialitzada en el sector industrial tindrà lloc el 7 de novembre al fòrum de la Masia de Can Serra https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Rubindústria tractarà la importància de les dades per a la indústria 4.0

La jornada especialitzada en el sector industrial tindrà lloc el 7 de novembre al fòrum de la Masia de Can Serra

Un dels polígons d'activitat econòmica de la ciutat (foto: Ajuntament de Rubí - Ramon Vilalta).
Un dels polígons d'activitat econòmica de la ciutat (foto: Ajuntament de Rubí - Ramon Vilalta)

El pròxim 7 de novembre, el Rubindústria, la jornada anual dirigida específicament al teixit industrial, reflexionarà sobre la importància de les dades com a eina estratègica per a la indústria 4.0. En el marc d’aquesta quarta edició del Rubindústria es vol posar de manifest la importància d’obtenir, estructurar i analitzar les dades que generen les mateixes empreses i el seu entorn, així com les potencialitats del sistema Open Data.

La jornada que promou l’Ajuntament de Rubí a través de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) permetrà aprendre com i amb quines eines es poden treballar les dades a través de casos pràctics en els quals l’analítica de dades incideix en les diferents àrees de l’empresa i ajuden a prendre millors decisions estratègiques.

La sessió es vertebrarà al voltant de cinc ponències. Xavier Valverde, CEO de Maitai Media Factory, parlarà de la situació actual de la digitalització i tractament de les dades; Marc Cortés, Artificial Intelligence Commissioner de Leitat, oferirà una ponència sobre la intel·ligència artificial i la transformació digital; Lourdes Muñoz, presidenta d’Iniciativa Barcelona Open Data, farà una exposició sobre l’ús de les dades obertes a la indústria; Laia Martín, Business Intelligence Manager d’Eurofragance i Javier Conthe, Business Analyst d’Eurofragance explicaran el tractament de les dades a la seva empresa i finalment, Carles Miranda, coordinador d’Indústria 4.0 d’ACCIÓ Generalitat de Catalunya, tancarà la sessió explicant els mecanismes públics de suport a les empreses en la seva transformació cap a la Indústria 4.0.

La indústria 4.0 no és només tecnologia. També és anàlisi de dades que permet prendre més ràpidament millors decisions estratègiques. Estic segur que el Rubindústria d’enguany serà especialment útil al sector. Convido tothom a participar-hi”, diu el regidor de Serveis a l’empresa, Rafael Güeto Ortiz.

Les persones interessades a assistir a l’esdeveniment poden formalitzar la  inscripció gratuïta a través d’aquest enllaç.