Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Rubindústria analitzarà les oportunitats de l’economia analítica La jornada especialitzada en el sector industrial tindrà lloc el 29 de novembre al fòrum de la Masia de Can Serra https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Rubindústria analitzarà les oportunitats de l’economia analítica

La jornada especialitzada en el sector industrial tindrà lloc el 29 de novembre al fòrum de la Masia de Can Serra

La sessió tindrà lloc a la Masia de Can Serra (foto: Localpres).
La sessió tindrà lloc a la Masia de Can Serra (foto: Localpres)

El pròxim 29 de novembre, el Rubindústria, la cita específica del teixit industrial, tractarà les oportunitats de negoci que s’originen a partir de l’economia analítica. En el marc d’aquesta tercera edició del Rubindústria, les persones assistents tindran accés a exemples d’iniciatives empresarials vinculades a l’aplicació de l’anàlisi de dades. La jornada que porta per títol “Oportunitats de l’economia analítica per innovar a la indústria” estarà conduïda per Jordi Palmiola, responsable d’Indústria 4.0 d’Eurecat. Lali Soler, gerent de negocis d’anàlisi de dades d’Eurecat, obrirà la sessió amb una ponència sobre l’organització empresarial en una economia basada en dades. Després, s’exposaran dues experiències d’èxit al voltant de l’economia analítica: Cima Consulting que ha aplicat un sistema predictiu per optimitzar el manteniment de les plaques fotovoltaiques a Xile i  Tecnomatrix i Eurecat que parlaran sobre la detecció del frau en la introducció de dades.

La segona part del Rubindústria establirà una dinàmica pensada per projectar escenaris de possibles negocis de manera precisa i competitiva. Laura Arribas i Roger Font, de la consultoria tecnològica d’Eurecat, convidaran als assistents a analitzar els principals reptes d’explotació de les dades: la millora de l’experiència d’usuari a través de les dades, els nous models de negoci basats en dades, els nous perfils professionals i els nous models organitzatius. “L’economia analítica ofereix moltes possibilitats per renovar els negocis existents millorant-ne l’eficiència i l’eficàcia, però també obre mercats que fins ara no existien. Creiem que complementa molt bé les sessions que ja hem fet sobre la indústria 4.0”, diu el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

Les persones interessades a assistir a l’esdeveniment poden formalitzar la inscripció gratuïta a través del web de Rubiempresa.