Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Rubicity Skate Open torna aquest dissabte a l’skatepark de Rubí La competició, que contempla dues categories en funció de l’edat dels participants, tindrà lloc durant tot el dia a la pista ubicada a Can Sant Joan https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Rubicity Skate Open torna aquest dissabte a l’skatepark de Rubí

La competició, que contempla dues categories en funció de l’edat dels participants, tindrà lloc durant tot el dia a la pista ubicada a Can Sant Joan

L’skatepark de Can Sant Joan tornarà a acollir una competició (foto: Lídia Larrosa).
L’skatepark de Can Sant Joan tornarà a acollir una competició (foto: Lídia Larrosa)

L’skatepark de Rubí, ubicat a Can Sant Joan, acollirà aquest dissabte 24 de setembre el Rubicity Skate Open, adreçat a patinadors i amants de l’espectacle de l’skate. La jornada, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de les entitats La Skateboarding Rubí i Valles Krew (VK), contempla dues competicions: una per a menors de 18 anys i una altra per a adults.

Les inscripcions per participar a l’open es podran fer a partir de les 10 h al mateix skatepark. Els menors d’edat que hi vulguin competir hauran de lliurar una autorització signada que trobaran al web de Rubí Jove.

A les 10.30 h s’iniciarà l’escalfament, mentre que el començament de la competició està previst per a les 11.30 h. Un cop finalitzat el concurs, a les 19 h, es lliuraran els premis als tres millors classificats de cadascuna de les categories.

Durant la jornada, a més, els assistents podran gaudir de la música de Zein&Lloco i de les sessions de grafit de Pressing Caps, una nova entitat local de promoció del hip hop.

El Rubicity Skate Open es va començar a celebrar el 2011, coincidint amb la inauguració de l’skatepark, i el 2013 se’n va fer la darrera edició. Enguany l’activitat es recupera amb la voluntat de tornar a atraure els joves rubinencs aficionats a l’skate.