Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Rubí Skate Open rodarà dissabte a la pista de Can Sant Joan La setena edició de la proposta, organitzada per l’Ajuntament en col·laboració amb les entitats La Skateboarding Rubí, Valles Krew i La Sonik, incorpora una batalla de galls i gallines que ha impulsat Rubí Jove als barris https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Rubí Skate Open rodarà dissabte a la pista de Can Sant Joan

La setena edició de la proposta, organitzada per l’Ajuntament en col·laboració amb les entitats La Skateboarding Rubí, Valles Krew i La Sonik, incorpora una batalla de galls i gallines que ha impulsat Rubí Jove als barris

Més de 200 persones van seguir l’actuació de la trentena de participants  de l’any passat (foto: Ajuntament de Rubí - César Font).
Més de 200 persones van seguir l’actuació de la trentena de participants de l’any passat (foto: Ajuntament de Rubí - César Font)

L’skatepark de Rubí serà l’escenari aquest dissabte 28 de setembre del 7è Rubí Skate Open. La competició, organitzada per l’Ajuntament de Rubí en col·laboració amb les entitats La Skateboarding Rubí, Valles Krew i La Sonik tindrà lloc a la pista de Can Sant Joan a partir del migdia. Els i les patinadores podran inscriure’s a partir de les 11 h; a les 12 h es donarà inici a la competició i a les 17 h estan previstes les finals. El concurs s’estructura en dues categories, per a menors de 18 anys i per a adults, i es premien les tres persones millor classificades de cadascuna de les categories i els trucs més destacats, com ara l’ollie més alt o el millor salt.

Com a cada edició, la iniciativa esportiva es complementa amb propostes lúdiques i musicals. Enguany, i com a novetat, a les 18 h tindrà lloc una batalla de galls i gallines, (competició entre rapers i raperes) que organitza Rubí Jove als barris. A les 19 h, es procedirà a l’entrega de premis i l’actuació musical de Petardj’s, a partir de les 20 h, tancarà la jornada.

L’Skate Open Rubí és una competició consolidada com a cita de referència per als amants de l’skate que cada any aplega més aficionats a aquesta disciplina: fins a 250 persones, la majoria joves i famílies, van seguir l’actuació de la trentena de participants de l’any passat.