Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Rubí Random Music Festival arrenca aquest dissabte amb una gran jornada de rock Timeless, StringcordZ, Soak in Bleach, Los Zigarros, Kaotiko i Sin/City seran les bandes que actuaran a partir de les 19 h a l’Escardívol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Rubí Random Music Festival arrenca aquest dissabte amb una gran jornada de rock

Timeless, StringcordZ, Soak in Bleach, Los Zigarros, Kaotiko i Sin/City seran les bandes que actuaran a partir de les 19 h a l’Escardívol

L’Escardívol serà l’epicentre de molts dels concerts (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
L’Escardívol serà l’epicentre de molts dels concerts (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Rubí viurà a partir d’aquest dissabte i fins al 30 de juny la quarta edició del Rubí Random Music Festival. L’esdeveniment musical, que se celebra parcialment en la marc de la Festa Major de la ciutat, reunirà una trentena d’artistes d’estils molt diferents, en sintonia amb el perfil eclèctic i divers d’aquesta proposta. Los Zigarros, Marwan, Judit Neddermann & Dolo Beltrán, Buhos, Estrella Morente i Tequila són alguns dels noms que conformen el cartell del RRandom 2019.

Com en edicions anteriors, els concerts programats tindran lloc a diversos escenaris de la ciutat: l’Escardívol, el Teatre Municipal La Sala, l’amfiteatre del parc del Castell, la plaça del Doctor Guardiet i la plaça de Salvador Allende. El gruix de les actuacions seran d’accés gratuït amb les úniques excepcions d’aquelles que es facin en recintes tancats: Paco Candela, Marwan, Maruja Limón, Judit Neddermann & Dolo Beltrán, Estrella Morente i DeMarco Flamenco. Les entrades per a aquests concerts, amb preus molt populars, ja es poden adquirir a través del web de Ticketea.

El RRandom arrencarà aquest dissabte amb una gran tarda-nit de rock a l’Escardívol que s’obrirà a les 19 h amb les bandes rubinenques Timeless, StringcordZ i Soak in Bleach, i seguirà a partir de les 23 h amb els esperats concerts de Los Zigarros, Kaotiko i Sin/City, grup tribut a AC/DC.

Coincidint amb la revetlla de Sant Joan, l’Escardívol s’omplirà dels ritmes funk de Chocadelia Internacional i Nación Funk DJ’s, que amenitzaran la festa a partir de les 24 h i fins a altes hores de la matinada.

Entre el 24 i el 27 de juny, tindran lloc els concerts de format més íntim al Teatre Municipal La Sala. Aquests aniran a càrrec del cantaor Paco Candela (24 de juny, 21 h), el cantautor madrileny Marwan (25 de juny, 21 h), la formació femenina Maruja Limón (26 de juny, 21 h) i les solistes catalanes Judit Neddermann & Dolo Beltrán (27 de juny, 22 h).

El mateix dia 27, es podrà gaudir a la plaça del Doctor Guardiet d’una altra proposta amb marcat caràcter rubinenc. A partir de les 22.30 h, el programa Rubisound de Ràdio Rubí celebrarà els 40 anys de l’emissora municipal convidant a l’escenari tres bandes que són passat, present i futur de l’escena musical local: La Señora de González, Che Sudaka i Pep’s Show Boys. Aquella nit, l’atenció també serà a l’Escardívol, on actuaran els catalans Suu (23.30 h), Buhos (1 h) i Sixtus (2.30 h).

Estrella Morente encetarà la nit de concerts el 28 de juny a les 22.30 h a l’emblemàtic amfiteatre del parc del Castell. En altres punts de la ciutat es podrà gaudir d'actuacions radicalment diferents. Així, les raperes Tribade (23 h) i els inefables Ladilla Rusa (00.30 h) seran els protagonistes a l’espai jove de la plaça Salvador Allende, mentre que l’Escardívol serà l’aposta més comercial amb les actuacions de la girlband Sweet California (24 h) i el show de LOS40 on tour (2 h).

La nit més llarga del RRandom serà la del dissabte 29 de juny. A partir de les  23 h, els més nostàlgics podran gaudir a la plaça del Doctor Guardiet d’una sessió de revival amb Los Brincos, Los Diablos i Sabor de Gràcia. També es desfermaran els records de joventut de molts espectadors a l’Escardívol, de la mà de Tequila (24 h), La Unión (2 h) i la banda Versión Imposible (4 h).

La darrera jornada de festival, la del 30 de juny, estarà marcada per un vermut musical a càrrec de la sahrauí Aziza Brahim, que se celebrarà a la plaça de Salvador Allende (12 h), i pel concert final de DeMarco Flamenco a l’amfiteatre del Castell (20.30 h).