Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El RRandom amplia el seu cartell amb sis noves confirmacions María Peláe, La Habitación Roja i La Década Prodigiosa són alguns dels noms que s’han incorporat al festival de música https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El RRandom amplia el seu cartell amb sis noves confirmacions

María Peláe, La Habitación Roja i La Década Prodigiosa són alguns dels noms que s’han incorporat al festival de música

María Peláe obrirà el festival el dilluns 26 de juny.
María Peláe obrirà el festival el dilluns 26 de juny

El RRandom 2023 ha incorporat al seu cartell els noms de María Peláe, La Habitación Roja, 70’s Festival, La Década Prodigiosa, Meneo i Axel Pi. Com ja es va anunciar a la presentació de l’esdeveniment, totes les actuacions seran d’accés gratuït i només caldrà reservar localitat per als concerts que tinguin lloc al Teatre Municipal La Sala i a l’amfiteatre del parc del Castell.

La cantant malaguenya María Peláe serà l’encarregada d’obrir el RRandom el dilluns 26 de juny a les 21.30 h al Teatre Municipal La Sala.

L’endemà, el dimarts 27 de juny a les 21.30 h, el mateix equipament acollirà l’actuació del grup indie valencià La Habitación Roja.

Altres que se sumen al cartell del RRandom són les dues formacions que protagonitzaran els ja tradicionals concerts de revival, el dissabte 1 de juliol. En aquesta ocasió, la música la posaran 70’s Festival (22.30 h), amb el seu repertori d’artistes espanyols dels anys 70, i La Década Prodigiosa (1.30 h), el grup de versions més popular que ha existit mai a Espanya. Les dues actuacions tindran lloc a la plaça del Doctor Guardiet.

El festival es tancarà el diumenge 2 de juliol a l’Espai ARTBORETUM amb les sessions dels DJ Meneo (19 h) i Axel Pi (21 h), aquest últim conegut per ser el bateria de la banda Sidonie.

Aquestes noves confirmacions amplien un cartell que ja comptava amb els noms de Los Secretos, Buhos, Coco, Mala Rodríguez, LOS40 on Tour, Bustamante i Versión Imposible.

La programació íntegra del RRandom es pot consultar a www.rubi.cat/rrandom.

       

Reserva d’entrades

Tots els concerts d’aquesta edició del RRandom seran d’accés gratuït. Tot i això, serà necessari reservar entrada per a les tres actuacions que tindran lloc en espais que són d’aforament limitat. Aquest és el cas de María Peláe i La Habitación Roja, que actuaran al Teatre Municipal La Sala els dies 26 i 27 de juny respectivament; i de Los Secretos, que tocaran a l’amfiteatre del parc del Castell el dimecres 28 de juny.

L’adquisició de localitats gratuïtes es podrà fer a partir del dilluns 5 de juny a les 19 h a través de la pàgina web teatrelasalarubi.koobin.cat i, des del dimecres 7 de juny, també presencialment a la taquilla del Teatre Municipal La Sala. En tots els casos les entrades seran numerades i se’n lliuraran un màxim de quatre per client/a. Les persones que necessitin adquirir les localitats reservades per a persones amb diversitat funcional, podran fer-ho contactant amb el telèfon 93 588 73 72 o, posteriorment, a través del Punt d’Informació de Festa Major.

Coincidint amb l’obertura de la reserva de les entrades del RRandom, també es posaran a disposició de la ciutadania les entrades dels següents espectacles de Festa Major: l’espectacle de l’Esbart Dansaire de Rubí que tindrà lloc el dijous 29 de juny a l’amfiteatre del parc del Castell i que commemorarà el centenari de l’entitat; i el concert de la Banda del Segle XXI que es farà el diumenge 2 de juliol a La Sala. En ambdós casos, la reserva també es podrà fer en línia a teatrelasalarubi.koobin.cat i, posteriorment, a la taquilla de La Sala i al Punt d’Informació de Festa Major. Les localitats seran gratuïtes i numerades.